Onsdag

Är hemma från fotbollsträningen nu. Det var rätt lugnt, vi var bara några stycken där och vi hade bara en fotboll så vi sprang slingan och sen körde vi match ^
Nu ska jag äta lite och se om vi har några läxor, hoppas inte det. Eller jag har egentligen NOprov på fredag men jag är ledig då så :)
Ska se tv sen, men det blir lite krock för top model och greys är ju samtidigt. Sen måste man ju se Sverige pussas och kramas också!



Sverige pussas och kramas

Tid: 21:55 - 22:25


Svensk humorserie från 2008. Avsnitt 1 av 10. Henrik Schyffert och André Wickström är tillbaka med en allomfattande djuplodning i svenskarnas relationer. I en fri och fullständigt ologisk fortsättning på "Sverige dansar och ler" porträtteras sinnlighet, sexuella avvikelser och synd på ett fantastiskt och filosofiskt vis. Vi möter en kavalkad av kända komikerkollegor som gästspelar, bland andra Björn Gustafsson. Återkommande inslag är Schyfferts populära informationsfilmer från Svenskt näringsliv, knullsmurfen Calle Schulman, en frågehörna med Johannes Brost som tar upp viktiga frågor som fisting och sexställningar samt Cecilia Fors intervjuer med Skansen-akvariets Jonas Wahlström som förklarar djurens okända, romantiska liv. För alla tvehågsna älskare är dessutom Tore Kullgren tillbaka - nu med sin School of fuck. Medverkande: Calle Schulman, Johannes Brost, Cecilia Fors, Jonas Wahlström, Tore Kullman. Även 05/04.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0