nyårsafton (mobilen)

Vem ringde du senast?
Alva

Vem ringde dig senast (räkna bort dolt nummer)?
Pappa ^

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms och vem skickade det?
Händer ikväll ? Puss /Kalle

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Kalleballe

Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?
;) <3

Vad står det i ditt 10:e mottagna sms och vem skrev det?
Jo jag följer med :) /kalle

Vad står det i ditt 5:e mottagna sms?
pengar på luren?

Vad står det i ditt 13:e mottagna sms och vem skrev det?
Vg ? <3 puss /kalle

Vad står det i ditt 25:e mottagna sms?
Hej älsk vaken?

Vad står det i ditt 20:e mottagna sms och vem skrev det?
Titta ut genom fönstret i ditt rum /kalle

Från vem får du majoriteten av dina sms?
Kalle :)

NYÅRSAFTON

image19

GOTT NYTT ÅR 2008!
ps. blogg under redigering

Måndag nyårsafton!

HEJHEJ :D

Idag är det alltså nyårsafton, och en vecka sen det var julafton. Tur vi har, det verkar fan som att vi får snö på nyår! Nu har det snöat sen jag vaknade (okej, jag har bara varit vaken i typ en kvart men endå) men om det fortsätter såhära så kmr det ju va helt vitt till ikväll. Det blir ju bara mer och mer snö, och tempraturen sjunker. Det ska antingen börja bli vår eller vara massor med snö! man orkar inte med att det är kallt och tråkigt lixom.
Men ikväll kmr kusinerna hit, vi skulle antingen vara här eller på lidingö men nu ska dom hit och det är bra, borta bra men hemma bäst som sagt ^ Men jag ska väll antagligen till hammarbybacken med folket (: vi får hoppas på att det blir en lyckad kväll och ett lyckat nytt år. Fast igår höll jag och tina på att dö när himlen färgades typ grön pga en raket. Fast vi blev ju rädda av ljudet alltså. Men vi blev rädda för en raket, undra hur det ska gå ikväll haha.

Jag och alva ska till mitt land några dagar snart, åh vad mysigt vi ska ha. tanken är att tina också ska med men hon e dum för hon ska typ utomlands. det va inte snelt av hon å åka ifrån oss sådära. tina som redan e så brun ^ haha <333

Nu ska jag måla om mina naglar, vart inge bra igår.
GOD FORTSÄTTNIG ;)
puss

Söndag - året som gått

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Mjo /

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Japp, hade ett nyårslöfte - avklarat!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
Nära och nära men

5. Vilka länder besökte du?
Egypten bara, tror jag

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Snö. Fast det hade vi ju i början av året men ^

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Flera stycken

8. Vad var din största framgång 2007?


9. Största misstaget?
Sånt vill man ju inte säga

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har haft feber 4568974376938 gånger

11. Bästa köpet?
all mat hahaha

12. Vad spenderade du mest pengar på?
beror på  hur man menar. är ju inte jag som betalar dom dyrare grejsen, det gör mami :)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
JARÅ :D

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
cara mia ^

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Har gått upp och ner så

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Träffat l1nah

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
vät inte

18. Hur/var tillbringade du julen?
På lidingö med släkten

19. Blev du kär i år?
japp

20. Hur många one night stands?
-

21. Favoritprogram på TV?
Desperate Housewives typ

23. Bästa boken du läste i år?
harry potter älskling

24. Största musikaliska upptäckten?
Ron Pope! (A drop in the ocean)

25. Något du önskade dig och fick?
fred på jorden. haha ja ba skoja

26. Något du önskade dig men inte fick?
presentkort gul & blå :p

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Då var typ människor här och firade mig typ

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
finns det säkert

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
helt okej normal typ?

31. Vad fick dig att må bra?
folk som ställer upp :)

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
     
håkan hellström och beckham

33. Vem saknade du?
många

34. De bästa nya människorna du träffade?
man ska inte diskriminera ;) alla e bra thihi <3

Söndag (youtube-klipp)






Man kan inte annat än älska Björn Gustafsson

Söndag kväll

Halli hallå!

Sitter och tittar på tv. Som jag för övrigt har gjort hela dagen typ. alva är tydligen hos sin farmor och farfar. haha varken jag eller tina hade en aning om att hon skulle dit, men men. fast jag har faktiskt inte suttit inne hela dagen för tina kom hit ett tag för att hon skulle hämta sin tröja. vi gick till konsum också eftersom hon behövde köpa lite mat och så, och sen tog vi ut pengar på bankomaten och så köpte hon comviq kompis på 7eleven. haha tänk vad man kan göra många grejer i hammarbyhöjden ;)

Jag vill ha en till garderob, men det får inte plats i mitt rum. Men nu har jag kommit på värsta bra grejen. Att mamma och pappa typ slänger sin nuvarande dator, så att dom kan köpa en ny bärbar. Så kan dom ha den i vardagsrummet typ. Där den förra datan stod kan vi nu få in en garderob till mig! jag är ett geni fan haha. Fast nu gäller det att få dom att gå med på det bara :)

puss

Söndag

shupp

Sitter hära, har ganska nyligen vaknat. Min hårfärg duger, men ska färga igen om två veckor typ. Men nu sitter jag och målar naglarna. Inte så smart att sitta vid data samtidigt, det går jävligt segt + att det typ kladdar ner hela datan ^ men jag vet typ inte vad jag ska göra idag faktiskt. Får se till att hitta på ngt. Vänta nu ringer det, puss

Lördag (egentligen söndag)

hejs!

Nu kom jag precis in. Satt i trapphuset med kalle och jerry ^ men alltså dom skulle till wille men så bläv det typ inte så då tog dom mig i andra hand. åh va dom e snälla va .. haha aja. men innan det var jag ute med typ folk och vi försökte få komma in hos anton m men nehepps han ville inte öppna åt oss.
Men shit nu har jag färgat håret. Allting e klart. Fast grejen e den att det typ inte är ngn skillnad. Eller alltså det är typ mörkare nertill och så ljusare vid hårbotten eller a. Tror jag ska färga en gång till så det lixom blir lite mer, fast får se. För nu är det inte sån stor skillnad som sagt. Fast jo lite skillnad är det ju. aja, haha. vi får se helt enkelt. Men jag tänkte se lite tv nu faktiskt. men tänkte bara säga att tina har skaffat blogg nu! Klicka på hennes namn så kmr du direkt dit :)

PUSS Å GONATT'


Lördag HÅRFÄRGNING

Nu sitter jag här och väntar på att få skälja ur färgen. Färgen ska sitta i 30 minuter. Men ja dt ser rätt rött ut nu, men vi får väll se hur slutresultatet blir. jag e skitaaaanervös. puss

Lördag senare

Hej svejs :)

Kom typ nyss hem. Var ju på stan med alva och tina, och savannah :) Vi gick nästan direkt till H&M och där var vi typ i flera timmar haha. Fast vi satt på deras fik, dt heter väll typ Moda. Så när vi gick därifrån hade typ alla affärer förutom Åhléns stängt. Men jag köpte BH och string på H&M. Alla köpte förresten bh'ar så (: men så köpte jag iaf hårfärg också. På H&M kostade färgen ca 70 kr men jag glömde köpa det så fick köpa på Åhléns istället. Där kostade färgen 95 kr men fick betala 59, haha det var ngt skummt med hon i kassan. Fast det var ju bra för mig men ;) Men det blir iaf en mycket ljusare nyans än jag har nu. Jag är jättenervös, och vet inte om jag ska färga ikväll eller senare. fast jag gör ikväll så att jag kan färga om det om några dagar om det blir heeemskt. Ska träffa alva och tina lite senare iaf. Dom får välja om ja ska färga nu på en gång. Gud ja dör. aja men dt går nog bra, hoppas jag på iaf! aja vi får väll se hur det går.

PUSSSSSSS!

Lördag

Hejhej!

Ska snart gå till Alva. Jag hon och tinatus ska in till stan. Jag är inte helt frisk men jag orkar inte sitta hemma. Har tagit alvedon så jag ska nog klara mig. Hoppas att det inte är för mycket folk bara, för det orkar jag inte med. Men ska fixa i ordning mig nu, och så skriver jag när jag kmr hem istället. Det har nog hänt lite mer då än vad det har nu ^

PUSS

Fredag kväll

hejsan svejsan (:

eftersom jag är sjuk har jag bara legat hemma idag. Har sätt film, den hette typ mångalen ^ men den var faktiskt bra. Var en kärleksfilm haha. Handlade om en tjej som skulle gifta sig men då åkte mannen iväg och medans han var borta så umgicks hon med mannens brorsa. Det slutade med att hon gifte sig med brorsan istället. Men han var mycket mycket snyggare så det var bättre det! haha.
När man bara ligger hemma blir man så himlans shoppingsugen! Jag har sätt en munkjacka, eller a en tjocktröja helt enkelt. Den ser helt vanlig ut typ fast kragen är jättehög, så det blir som en stor polotröja. haha det låter rätt skumt men är faktiskt snyggt! Jag tänkte att jag skulle köpa en vit, som man kan ha till sommaren lixom. Kostar typ bara runt två hundra spänn så är ett riktigt kap haha ;) hittade ingen bild men finns i alla möjliga olika varianter och färger på H&M divided! Skulle även vilja ha någon form av skepparkavaj. Någon som vet var dom har snygga sånna?

PUSS

           
       filmen                skepparkavaj
                                   (från H&M tror jag)

Fredag tråk

shu bre!


Har ingenting för mig så bestämde mig för att fylla i den hära igen, puss.


Dagens humör: Uttråkad
Dagens mående: Sjuk, febrig, dålig, sämst.
Dagens borde: Hyra film
Dagens frisyr: Flätor
Dagens klädsel: Stor tshirt + duntofflor
Dagens planer: Typ sova (?)
Dagens längtan: Hoppas på att bli frisk
Dagens fundering: Varför blir alltid jag sjuk?
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: Febrig
Dagens tidning: Veckorevyn
Dagens låt: A drop in the ocean - Ron Pope

Fredag

Hejsan svejsan!

Idag är det fredag, och för en vecka sedan var det här första dagen på lovet. Tänk att det redan har gått en hel vecka. Då känns det som att lovet snart är över (även om det inte är så) och det känns jättehemskt! Jag skulle egentligen ha träffat Elin idag, och skulle på middag hos mamis jobbarkompis typ på kvällen. Men nehepp då skulle man såklart få feber. Så jag sitter här och känner hur jullovet bara försvinner iväg. Det är ju fan femte gången jag har feber den här hösten/vintern och jag börjar bli lite trött på att vara sjuk nu faktiskt. Har haft hosta och snuva sen typ slutet på sommarlovet känns det som. Överdrev nog lite men ändå.
Jag ska nog be mamma hyra någon film till mig så att jag kan ligga och se den. Då går tiden lite fortare känns det som, och då kanske jag är frisk när filmen är slut. Jag tror egentligen inte det men man kan ju alltid hoppas.
Nu ska jag ta och äta frukost, eller jag vet inte om det heter frukost klockan två men jag ska iaf äta mitt första mål eller vad man ska säga ^

PUSSHEJSSSS (:

Torsdag kväll

hej igen!

Jag kom precis in, efter att ha träffat Hanna Alma Anton Alex m.fl. Vi gick runt lite, men var mest och frös i björkhagen. kalle och wille kom förbi så vi hann även träffa dom i typ tre sekunder. sen tog dom tuben ifrån oss :'
Det här får bli mitt sista inlägg idag, tror jag ^
nu ska jag tjockisäta lite chips.
Puss och godnatt.

Torsdag (fortfarande)

Dagens humör: Rätt så glad
Dagens mående: Hostig
Dagens borde: Sova, sova, sova
Dagens frisyr: Knut
Dagens klädsel: Mjukisar, tshirt
Dagens planer: Gå ut fast jag borde sitta hemma och bli frisk
Dagens längtan: Träffa tina (ej gjort sen dgn innan julafton)
Dagens fundering: undrar vad jag ska skriva hära.
Dagens beroende: Att blogga, kan man va beroende av dt?
Dagens tråkigaste: Räknade dagarna till nästa julafton. usch "/ 
Dagens tidning: Har inte läsit ngn tidning
Dagens låt: håkan funkar alltid

Hittade en lista som var kul, bestämde mig för att fylla i den! :)

Torsdag igen ^

men tja

jag har fixat om lite i bloggen. fast nu är det iof's typ ingen skillnad om man jämför med förut men det är för att jag tycker det är rätt bra som det är. Blev för jobbigt med att den inte såg ut som förut. Kändes som jag skrev i ngn annans blogg typ. nej det är bäst som det är, fast har ju ändrat lite grann med färger och så :)

Nu sitter jag här och håller på att hungra ihjäl. Haha har typ aldrig varit så hära hungrig i hela mitt liv. Fast där ljög jag för det har jag verkligen. Jag har typ vart dubbelt som hungrig som det här men nu känner jag att dt är lite onödig fakta haha ^
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Vill träffa tina i alla fall eftersom att jag inte har träffat henne på hur länge som helst känns det som. Eller dagen innan julafton iaf hehe. Men jag får se hur jag gör, antagligen går vi ut eller något i den stilen hihi. Men nej nu ska jag be mami skynda sig med maten!

Lev livet, puss.

Torsdag EXTRA INLÄGG

URSÄKTA MIG HUR BLOGGEN SER UT MEN DEN HÅLLER PÅ ATT REDIGERAS OCH FIXAS LITE SÅ DET ÄR PGA DET. BER OM URSÄKT ÖVER RÖRAN OCH DEM FULA FÄRGERNA! PUSS

Torsdag

hellå! (:

Idag väckte mami mig typ föör tidigt. Hon skulle till sickla och byta ngt från claes ohlson. Hon tyckte att jag absoluuuut borde följa med, det kunde bli jättekul. ähum jovisst superroligt! .. Aja men jag följde med iaf. Tittade efter en väska på Åhléns men nej, det finns typ inte en enda väska som jag vill ha. Jag får fortsätta leta. Men iaf sen gick vi till stadium och där ifrån fick jag en adidaströja :) ganska dåligt utbud av adidasar' där men jag hittade en som jag ville ha till slut! Vi tittade på mobiler och nu tror jag att jag vet vilken jag vill ha. Det är en sony ericson som inte har kommit ut än utan kmr typ i februari. Antingen den eller uppföljaren till nokias nya musikmobil som också kmr ut i februari.
Sen gick vi och köpte vitlöksbaguetter haha. det är mumsigt som fan alltså. haha. Vi gick hem typ efter det och när jag kom hem installerade jag skrivaren jag fick i julklapp. Den är grymt mkt bättre än den andra. Fast innan jag installerade den så tappade jag ett mjölkpaket så nu har vi mjölk i hela köket haha. Fast mami håller på och skurar upp det. Tack, då slipper jag göra det.

PUSS

                           
                          adidas           nokia 5610 red     Sony Ericsson w580i pink 
(dock inte den färgen)                                                          


Onsdag (natten till torsdag)

HEJ!

Kom ganska nyligen in. Träffade massa olika människor, och vi åkte till donken i skanstull. sen gick vi förbi dt där stället där alla datanördar sitter och gibbar och jag och alva har bestämt att vi ska dit ngn gång. vi har inte tänkt skämma ut oss, bara sitta på playahead lite haha ^ Men iaf nu börjar folk vara ute mer på kvällarna så man slipper sitta hemma med älskade familjen .. ähum yyes. alltså ja svär typ 50 % av alla jag känner, alltså minst hälften har fått mobil i julklapp. det va typ mobilens år eller nåt . haha. mobilens jul. haha gu va kul. åååh det rimmade! haha.
jag känner att det egentligen inte är sån stor mening med det här inlägget, så godnatt. skriver imorrn istället, då kanske dt har hänt roligare grejer. puss (:


Onsdag, senare

hej hopp, gummisnopp!

Nu kom jag precis hem ifrån Kista Galleria. Jag har bara varit där en enda gång förut och ätit mat, men det var faktiskt första gången som jag var där för att shoppa. Det var så enormt stort och det var ju jättesvårt att hitta haha. Men det fanns många bra affärer där så det var bra. Men jag som hade tänkt mig att det skulle vara skönt att shoppa nu när alla hade handlat klart sina julklappar lixom, men det var minst lika mycket folk. Typ hela stockholm var och mellandagsreashoppade ^ aja men jag köpte två stycken linnen/festtoppar. Den ena var ett typ silvrigt linne ifrån Gina Tricot. Fick ju presentkort dit i julklapp så använde en liten del av det. Det andra var ett lila linne som jag för övrigt har bloggat om förut. (länk) Men nu var det iaf nedsänkt till halva priset så då kunde jag inte låta bli. Finns på H&M i grå, lila och svart typ. Jag vill/måste ha en ny väska, så jag letar efter en. Men hittils har jag inte hittat någon som jag vill ha, tips på bra väskaffärer?
Men jag var iaf i kista med mami och vi tog och fikade.
Det var väldigt mysigt (och gott!) faktiskt. Sen fick papi komma och hämta oss, han jobbar ändå i närheten så :)

Nu ska jag äta. PUSS <3


linnet ifrån H&M.
hittade tyvärr ingen bild på linnet från GT


Onsdag

hoolaaaaaa!

Jag hinner bara skriva jättekort för jag ska till stan alldeles strax. Men igår kväll träffade jag anton, theo och sabine. vi typ satt i hammarby haha. men skönt att slippa familjen lite :) idag kommer typ alla människor som vart borta under julen hem. då blir dt nog lite roligare om kvällarna lr vad man ska säga. eller jag vet iaf att kalle och alva kmr hem ikväll! Men nu går tuben strax, skriver mer ikväll. 
tjingeling.

Tisdag

hejsan svejsan!

Idag är alltså dan efter dopparedan, om man nu kan säga så haha. Men dt är dagen efter julafton och nu är det typ ett år kvar till det blir julafton igen. jag är inte negativ det är bara fakta lixom :) fast om jag ska vara ärlig så känns det jävligt deprimerande. haha aja.

Men iaf la familia åkte till lidingö där kusinerna bor. mormor och morfar var även där. vi började med att se kalle anka för det började nästan precis strax efter att vi hade kommit dit. Men vi orkade inte se hela så vi började öppna julklapparna. haha det var enormt många paket :)
Första paketet var från mormor och morfar, fast mest ifrån morfar tror jag. Det var att vi fick 100 aktier var inom ericsson. alltså jag fattar inte riktigt det där med aktier men kalle sa att det är pengar som inte finns typ. som kan sjunka och stiga i värde. Sen fick jag bla en klockradio ellre vad det heter som kan visa tiden i taket och så, och så ska jag och min kusin få gå på spa, och så presentkort på åhléns och på en väska och gina tricot och kläder och smycken och smink och dansmatta (fast den var nog lite mer till sis än mig men) och egen skrivare plus ett paket med massa färgpatroner eller vad det heter haha och så extra minne till datan så den blir typ dubbelt så snabb och jussste jag fick min älskade bajenhalsduk som jag så gärna ville ha! och typ lite andra smågrejer. fick även lovikavantar som var ett måste :) Det var en lyckad jul fast blev arg för min lillasyster fick digitalkamera och mobil fast hon inte ens önskat sig det. men men thats life typ. David min kusin fick guitarr hero så dt körde vi typ hela kvällen fast efter ett tag vart det lite långtråkigt. Det som förstörde var även att det blev en grön jul, inte vit som man hade hoppats på. Men nu längtar man till alla affärer öppnar igen så man kan shoppa som en galning på mellandagsrean :) mami har även lovat mig en adidaströja så måste hitta en snygg sådan!

Vi får se vad jag hittar på idag. Mami & papi är ute och går och har typ varit borta i timmar men riktigt så pigg är man ju inte så jag lär väll sitta hemma hela dagen haha. men jag e sur för min digitalkamera är på reparation men den var så dålig så den blir aldrig bra typ det e skitsegt och jag vill ha tillbaka den nu nu nu! Men igår fick sis stå för fotograferingen iaf så slänger in lite bilder. puss på er, och ha en fortsatt god jul. Och va snäll! :)

       
bild 1. saga bild 2. mormor och elina bild 3. morfar och pappa bild 4. saga och elina


JULAFTON

HEJ GLADA MÄNNISKOR!

a nu ere julafton. hur känns det? jag tycker iaf att det känns jävligt bra måste jag säga. haha. fast det känns inte riktigt som jul eftersom att det inte är ngn snö. men ändå. det är den 24/12!!
Jag är rätt nyvaken och vi ska vara på lidingö kl två så måste åka nu typ haha så hinner inte blogga mkt alls. men ska duscha och allting nu. jag kmr antagligen inte skriva mer idag men ska skriva ner hela min julafton imorgon.
hoppas dagen blir bra! :)

GOD JUL! PUSSAR

Söndag (tredje inlägget)

S. Lätt att bli kär i
A. Gillar att dricka/festa
G. Skiter i vad andra tycker
A. Gillar att dricka/festa


A. Gillar att dricka/festa
B. Alla vill ha dig
C. Riktigt barnslig
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jätte bra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Helt underbar i sängen
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Alla älskar dig
M. Har dom vackraste ögonen
N. Du kan behålla hemligheter
O. As sexig..
P. Populär bland alla
Q. Mindre snygg
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Kung på att bara ta't lungt
V. Alltid lika glad
W. Otur i kärlek
X. Inte alls duktigt skolan
Y. Bästa pojk/flickvännen som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Ruskigt smart

typ rolig grej, som ett test eller a vafan hihi.

Söndag (senare)

HEJSAN!

Nu är det bara en HALVTIMME kvar till julafton och jag är jätte jätte nervös. shit shit shit. haha jag vet typ inte var jag ska ta vägen abo. hihi :) aja. GOD JUL SNART DÅ ;) men iaf. jag träffade tina, schtekis, theo och alva och även kumar. vi åkte till stan iaf och delade på oss. jag och theo skulle gå med schtekis och kumar men vi rymde ifrån dom hihi. sen mötte vi upp alva och tina och käkade på donken. tjockisar, i know. Men sen typ var vi där länge och kom hem vid sju - åtta. ALLA JULKLAPPS E KLARA WOHOOO.

Alva och tina har precis gått här ifrån. Men vi gav varandra julklapparna. Till tina gav jag och alva en tröja som det stod TINA på och så våra namn och allting som hon gillar typ. och så presentkort på Åhléns :) Till alva gav jag och tina en tröja som det står I <3 STOCKHOLM på, som hon ville ha. Och jag fick tre par string av dom med olika texter på.
1. I <3 ALVA
2. I <3 TINA
           3. I <3 Harry Potter
hihi tusen tack :)

Så får vi se vad det blir mer för julklappar imorgon! Å LÄNGTAR SOM FAAAAAAN. Jul jul jul jul :)
Aja skriver mer imorgon. pusshejs <3


Söndag (FJÄRDE ADVENT)

TJOLLAHOPP!

Idag är det (SERIÖST HALLÅ) dagen innan julafton, dan före dopparedan lixom. shit ja vet nästan inte vad jag ska ta mig till. iiiiiiiiiih!! hahah. åååå :) a men iaf jag är vaken så tidigt för ska handla mina sista julklappar idag! måste vara uppe i god tid. eller i god tid hade kanske vart om man började handla sina julklappar för ett bra tag sen men näej det blev inte så det här året heller fan. haha.

Jag skrev ingenting igår-kväll för jag orkade verkligen inte,
jag kom hem vid tre - halv fyra så.
Men såhära var min dag igår: okejs jag gick ju upp och så (skrev ju blogginlägg) typ och sen träffade jag alva och schtekis så åkte vi in till stan. Vi handlade lite grejer och sen mötte vi upp tina vid Åhléns. Det var så mkt folk så man kunde fan knappt andas men alla vi överlevde iaf så det var ju tur! Jag fick några julklappar köpta så det var ju bra/skönt. Sen vid fem typ åkte jag hem med schtekis. Bytte kläder och sminkade mig och så gick familjen till lisa. Det var vår familj, lisas och matildas. Vi åt massa mat (hihi tjockisar) och så typ spelade vi cluedo och kort och så hela natten. Vad föräldrarna höll på med behövde behöver vi inte gå in på ^ men dom hade nog trevligt iaf, det verkade ju som det haha. på vägen hem var det katastrof men som tur var så var det inga ute (förutom jerry och wille och dt kändes jättebra att träffa dom med mina nyktra föräldrar) men jag hade iaf theo i telefonen som kunde hjälpa mig genom mina svåra stunder. haha driver så farligt var det inte men jag hade iaf han på telefon :) men sen kom jag hem och somnade direkt typ. eller först sex-messade jag lite med theo hihi. så hoppas vi på att kalle inte har ngn dator på öland så att han slipper se dt hära! haha. fast shit a nu e kalleballe på öland och kmr inte hem förrän efter jul. cry*
Men man ska inte gråta över spilld mjölk eller vad man säger. även om det här inte alls har med mjölk att göra och jag vet inte ens vad som menas med det, haha men tyckte det lät bra och lite kul.

Nu är min mami, papi och sis och köper julgran. vi skulle ha gjort det i förrgår, och sen sköt vi fram det till igår, och sen sköt vi fram det till idag och idag är ju lixom absolut sista dagen. dom gick utan mig för jag låg och sov då typ så nu lär dom väll komma när som helst. MED EN JULGRAN, hihi julgran = jul. och imorgon är det julafton. e jag tjatig? nej på julen gör dt ingenting om man e tjatig. jul jul jul jul jul haha.

aja nu ringde schtekis (och för er som inte vet vem det är så är det anton m) och jag mååååste skynda mig nu. men jag bloggar igen när jag kommer hem :)
PUSSSSSSS!

Lördag

HEJ!

Skriver ganska kort för jag ska snart träffa Alva. Vi ska in till stan och handla julklappar. Måste ju köpa till henne också men hon får väll se till att försvinna lite eller nåt haha. Tina är så seg så vi ska möta upp henne senare så då hinner vi handla till henne så länge :) Och så kan jag tänka mig att både ni två kmr läsa det här så jag skriver inget om vad presenterna ska bli eller vad man ska säga! haha men iaf idag har jag inte hunnit göra så mkt. vaknade för en dryg timma sen och har typ duschat och ätit frukost/lunch. Pratade med Corradino och hon skulle till ringen och handla julklappar med sin mami. Jussssste så fick jag BjörnBorg-trosor av min mami :) SNEL ^

Skriver senare!
Nu ska jag gå och dö bland alla människor, pusshej.


Fredag (natten till lördag)

Hej sverige, världen, universum .. eller nåt :)

Blir nog ett ganska kort inlägg men what ever.
Nu är det lördag fast dt känns ju som fredag eftersom klockan är 00:50 typ. men när jag skriver idag menar jag egentligen igår fast dt känns ju som att idag är idag men idag är egentligen igår fast skit samma haha. Men iaf "idag" (alltså fredag) vaknade jag vid kl 1, eller papi väckte mig genom att han dammsög. jag hjälpte honom så tjänade man lite pengar. det kan ju behövas ;) men sen helt plötsligt hade typ hela dagen gått och så var klockan typ fem. då åkte vi in till stan och träffade mami så åkte vi till grönan. det var mysigt och framför allt fick man värsta julfeelingsen lixom. efter dt åt vi på restaurang och jag åt fisk typ. det var väldigt gott måste jag säga! men iaf sen begedde eller begav (vad man nu säger) vi oss hemåt och jag hann knappt komma in så gick jag ut igen. träffade folk typ theodor och dom :) vi hade tråkigt eller kanske inte tråkigt men brist på att ha ngt att göra så vi spenderade kvällen på 7eleven och största tönten som anton e så köpte han internettid så han kunde gå in på playahead haha. sen gick jag alva och tina hem och nu sitter jag hära i min ensamhet. haha. Men på tal om alva och tina så var dom och köpte julklappar idag typ och dt var jäkligt smart för shit det är verkligen inte alls många dagar kvar till jul. och imorgon måste jag handla julklappar och på tv'n sa dom att Lördagen innan julafton dvs. imorgon (eller egentligen idag då haha) är den värsta shoppingdagen på året. med mest folk som är ute och handlar ever!! aja jag får väll ge mig iväg och hoppas på att inte dö där bland alla människor. på kvällen ska vi iväg på middag hos la familia Frykman's hihi. dt blir nog trevligt :)

Nu ska vi se om det är ngt roligt på tv, GODNATT PUSS.

Tors natt - Fre

HOLAAA!

JUUUUUUUUULLLOOOOOOOOOOOV WOHOOO!
Är så otroligt glad över att jullovet äntligen är här. Dt skulle ju vart korridorsfest egentligen men eftersom det misstänktes att det skulle bli alkohol efteråt ställdes allting in. Men jag träffade theo, alma och elis istället så det var faktiskt trevligt :) men tidigare idag (vi slutade ju efter lunch efter att ha fikat och fått slutbetygen!) a iaf så var jag och tina på eller i eller vad man nu säger, globen. vi skulle in till stan men så har vi inte varit i/på globen på åratal typ så då tänkte vi att vi skulle dit och äta på donken och köpa lite julklapp's :)
Jag köpte dassboken till pappa hahha han lär bli asglad. han kmr bergis läsa den till han kan hela utantill eller nåt i den stilen. Men så köpte jag smink åt mig själv också. jag vet man ska inte köpa grejer till sig själv så här nära jul men mamma tyckte att jag hade vart så duktig i skolan och bla bla så då sa hon att jag var värd det. så faktiskt så köpte jag ju inte det till mig själv utan det var ju hon som gav det lixom.

I skolan började vi med att kolla på (som tradition) julspel. Lärarna gör ju sina teatrar och jag tyckte dt var lite trist att micke inte var den dära hoppande grejen. fast han var rätt söt ändå med sitt paraply haha. men sen fikade vi ju och fick betygen!!! jag fick MVG i idrott och e jävligt stolt haha. trodde inte jag skulle få det så det var asnajs ju. sen fick jag ett G i so (så nu e jag sur på malin, SV/SO lärare) men resten VG. Helt okej terminsbetyg om man säger så. fast dt var lite pinsamt jag hade 7 timmars ogiltig frånvaro. Dem måste ha tagit fel på när jag har vart sjuk eller något för så ofta kommer jag ju inte försent att jag kmr upp i 7 timmar hallåå. jaja orkar inte bry mig om det nu, det är ju lov förfan :D


Allting har varit upp och ner nu senaste tiden och dt är en massa jävla grejer och jag hänger fan inte ens med i mitt eget liv. hum dt är ju lite skumt men a vafan. men saker och ting börjar väll ordna upp sig nu så vi får väll hoppas på det bästa. nu ska jag ta och göra mig i ordning. puss!


Onsdag

shupp :)

Jag har varit lite frånvarande men det är för att dt har hänt en jäkla massa saker men nu ska jag komma igång lite seriösare igen. Jag kan ju börja med att säga att det är onsdag idag som du vet och imorrn är det då alltså torsdag och det betyder att det är sista skoldagen!! Haha det är bara julspel och fika sen så är det JULLOV. Så jävla efterlängtat alltså. jag ska sova sova sova. eller nej, men nästan hihi. juste då får vi terminsbetygen också. går antagligen inte ut med ngt mvg men mest vg'n iaf :)

Idag gick vi bara i skolan mellan halv nio och lunch. killarna tittade typ på film och vi tjejer höll på och spelade teater (drama lixom) om i vilka situationer man ska göra vad och hur man ska bryta in om någon blir våldtagen eller mobbad och typ sånna saker. fast vi har snackat mkt om det i skolan så de vart lite tjatigt men lärorikt. Fast jag var typ inte med så mkt men ändå.

Jag hade feber igår, sääämst. vill inte vara sjuk på lovet bara. fast var ju i skolan idag eftersom jag mår mkt bättre men pallar inte vara sjuk hela tiden. har seriöst vart det från och till i flera månader nu ju.
det är så pisstråkigt och jobbigt så jag döör. blä, ja bara hostar hela tiden.
Men det är ju ingen snö hallå. det är en massa frost, så det ser ut som att det ligger ett litet lager av snö ute ju. men det är fortfarande inte snö. när jag gick till skolan var det fan -6 grader. då tycker jag att himlen kunde vara lite generös och ge mig lite snö. jag vill ha snöö!!

Puss

Måndag

Sämsta måndagen ngnsin ever i mitt liv. hata hata
händer en jävla massa grejer i mitt liv nu,
då menar jag negativt alltså.
ha ett bra liv för dt har inte jag. puss

Söndag kväll

hej folket!

Jag kom precis in, träffade alva fredrik och theo.
vi var på ungdomsgården och körde biljard haha och sen var vi ute och frös rumporna av oss. det är så jävla kallt ute nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. till thailand kanske hihi. fy fan va skönt det hade vart alltså. men men.
Nu sitter jag här och äter nybakade bullar med mjölk. tittar på oc när marissa dör. gråt gråt gråt gråt.
Skrev förut att jag skulle titta ifall vi hade ngn läxa, men det kollade jag aldrig. måste göra det nu istället. sen ska jag duscha och försöka komma i säng tidigt. är så fruktansvärt trött på mornarna annars ju.

ska ta tag i läxorna nu, tja.

Söndag

Tja.

Jag vet att det låter jävligt deprimerande men fan nu är det sista dagen av helgen. Nu är den här helgen slut och nu börjar skolan igen. Fast det gör inget för det är ändå lov snart och fett chill i skolan just nu. Tänk att om exakt en vecka kommer vi tänka att det är julafton imorgon. shit det känns som att julafton är så långt bort, men nej nu är julen här människor! tro det eller ej faktiskt, men det är lika sant som att jag skriver ett blogginlägg nu. haha.

Vi var med älskade fotbollslaget och bowlade idag.
Vi åt hamburgare (IDAG IGEN, TJOCKIS) men vafan man kan ju inte säga nej när det bjuds på hamburgare lixom.
 Jag är sämst på bowling fast det gick ärligt rätt bra. visst jag var ju sämre än amanda och matilda som jag körde med/mot men jag var ändå typ bäst haha. eller bättre än alva och tina iaf och det var det viktigaste. moahaha!
lite osams med älskling men det fixar sig. <3

Nu ska jag se ifall vi har ngn läxa, men jag hoppas verkligen inte att vi har det. orkar inte med det helt enkelt. Shit imorrn får vi tillbaka engelskaprovet. jag hoppas att det går bra fast jag vet att det inte kommer göra det men aja det gör ingenting. + vi ska ha betygssnack i so, sv, ma, och no. eller jag vet inte om det var på både måndag och tisdag. aja det får vi väll se.

skriver kanske senare, annars imorrn. puss

ps. fick body butter från The Body Shop, av mami. SNEL HEST :)
image5

Lördag kväll, så egentligen söndag

HEJ! :)

Måste bara börja med att berätta, att igår kväll så var jag vid skolan och då träffade vi micke, malin och henrik och dom för det hade vart personalfest haha. det hade ABSOLUT INTE varit alkohol inblandat :)
Men iaf, idag fyller Savannah älsklingen år. GRATTIS!

Jag, Alva och Tina träffades runt tolv, vi gick upp extra tidigt, och så åkte vi in till stan. vi tog och fikade på museet för där bjuder dom på kakor och saft haha. men sen shoppade vi. Vi köpte present till Savannah vilket var: en top från Gina Tricot, Örhängen, och en mugg som det stod blondiner har roligare på typ ^
Jag köpte en bh från H&M och en halsduk och en klännig från gina tricot. Jag såg en mobil som jag kanske skulle vilja ha, jag får se.
Vi var typ på stan hela dagen och jag hann knappt komma hem så var jag tvungen att åka iväg igen. Jag slog bara in presenterna. Vi träffade alla girls i kärrtorp och sen åkte vi till hard rock café. Vi firade savannah och hade jättemyys. haha vi åt massor av god mat! När vi var klara åkte vi hem till savannah där vi tjockisåt godis och chips och grej's. Det var en lyckad dag :)

ÅTERIGEN: GRATTIS SAVANNAH <3
Godnatt, pussis.


Fredag

HEJ MÄNNISKOR, NU ERE HEEEEEEEEEEEEEEEEEELG!

Antar att ni är lika himlans fruktansvärt glada över det som jag. Den här veckan har bara gått så jäklans snabbt, och jag vet inte om jag har drömt eller inte. Det känns som att jag knappt har gått i skolan lr nåt, det är helskumt haha. Men nu är det som sagt helg eller jag vet inte ifall fredag räknas som helg (?) men det är iaf ingen skola i morrn! Men ja sitter här och lyssnar på lugna favoriter (musik och romantik thihi) och har typ fett mysigt med mig sj haha ^
Jag känner att jag vill göra lite fint på mitt rum, typ byta gardiner och fixa lite. fast jag vet inte riktigt om jag orkar det. Känner mig så jävla seg, eller knr att ja inte pallar börja med värsta grejen som jag sen ändå inte orkar slutföra lr vad man ska säga haha. lat

Idag ska jag och sis' baka peppppiiiisar ;D alltså pepparkakor för er som inte förstår vad peppisar betyder. Nej men vi skulle ju ha gjort det antingen idag eller imorrn men imorrn hinner jag inte det så de får bli idag. Jag har hittat ett recept på pepparkaksdeg men jag tror inte att vi pallar baka själva degen, är ju lättare att bara gå och köpa en deg lixom. men men vi får väll se hur vi gör. Det ska bli mums med peppisar iaf. Kanske ska baka lussebullar när vi ändå håller på, ja lärde ju mig det igår på hemkunskapen haha.

Tänkte bara säga att idag i plugget lämnade vi in fördjupningsarbetet så nu slipper jag ha med det att göra på flera veckor. haha fetttt sköönt! dt kmr inte alls gå bra. Men aja, jag fick VG + som slutbetyg på spanskan. eller egentligen får vi inte ha + och så men jaime sa att de lätt fanns chans att jag kan jobba mig upp till mvg, det är inte så jättejättelångt ifrån lixom. det tycker ja e vg + haha.


Jag håller faktiskt på och lär mig spela gitarr och för att bli bra ska man spela varenda himlans dag har jag hört men jag vill så gääärna lära mig så nu ska jag spela lite. fast då måste jag stänga av lugna favoriter för det blir helt fel om jag spelar och lyssnar samtidigt på två helt olika låtar. haha jag kan inte göra två saker samtidigt fast ja e tjej. det är ju lite skamligt nästan. men jag kan ju göra andra saker samtidigt. men men vi hörs.


TREVLIG HELG!


Torsdag (Lucia!)

hej alla gglaaada :)

Idag är det lucia faktiskt. Fast det tror jag ni vet men ^
jag har hicka. Det är jättejobbigt, ja bara sitter här och hoppar upp och ner hela tiden typ. uuscha för hicka. Men aja iaf, imorse var det luciatåg. Det var väll fint och sådär, fast man hörde ändå bara Marianne eller vad hon heter (läraren). På SO'n skulle man lämna in sitt fördjupningsprojekt men jag kände att jag behövde göra framsidan hemma för den blev inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig, så det är dt jag sitter och håller på med nu!
haha det blir fan inte mke finare än den förra men jag är glad endå. För vi gjorde massor med lussekatter på hk'n så dt får bli mitt mellis hah.
Jag skulle ha haft betygsnack på idrotten idag men det blev inte så,
ska typ ha det nästa ons. i stället.
Vi får se hur dt går och vad hon säger, hoppas det går bra!
Lämnade in hemprovet i hk idag. Skrev ner det för hand så att det skulle bli lite mer, fast det vart knappt ngn skillnad mellan min skrift och dataskriften hhaa. Men så får vi ser hur det går dära, fast vi får typ inte tillbaks det provet förrän efter jullovet. ÅH, JULLLLLLOOOOV! seriöst inte många dgr kvar nu.
Jusssste! Dom som hade NO idag sa att förhöret var fett lätt och att man bara behövde välja rätt svar av tre svarsallternativ. 1 X 2 lixom. Så det blir nog bra dt hära. känns jävligt lättande.

DET SNÖAR. belive it or not, men det är sant. hihi det trodde man inte. Fast imorse var det så pisskallt så att man knappt visste var man skulle ta vägen fan, så dt var ju inte helt konstigt att de kmr snö nu :) åå ja älskar snö. Det är iskallt men ändå mysigt lixom. Nästan så man blir sugen att gå ut och göra en snöängel eller nåt thihi. Fast nej jag ska inte skämma ut mej, ja stannar inne. (+ att det nog inte är så pass mkt snö att man kan göra en snöängel)

Got to go, byeee <3

Onsdag kväll

tjollahoppsan folket!

Nu är jag klar med mitt älskade (inte) hemkunskapshemprov! Känns så jävla skönt att det är över, och nu är det inte alls länge kvar till JULLOVET!! men iaf det enda vi har kvar är typ egna fördjupningsarbetet som ska in. herre gud vad hemskt. det ska lämnas in i morgon fast vi får två timmar på oss att skriva klart det ju. Men jag vet inte hur det här ska gå.
Att det inte kommer gå bra är en sak som är säker i alla fall!
Vi ska ha ngt förhör på alla olika ismer' och på människokroppen och sådära så det blir ju inte så himlans kul med tanke på att jag typ fattar nada. speciellt av ismerna. men men det får ta och lösa sig. Det enda som håller mig uppe är att jag vet att jag snart slipper alltihopa. Att det snart verkligen är juuuul! :)
åh va myysigt.

Men imorgon är det lucia, så då ska vi typ träffas innan åtta i skolan. Själv ska man inte gå luciatåget men dom som gör det lär ju behöva vara där ännu tidigare. shit pomfritt. Men det blir nog rätt kul :) Jag tkr faktiskt om lucia thihi. Nej nu ska jag duscha, wanna come? nej ja driver. eller? skoja. Fan, det är kväll och min humor har sjunkit till noll. Men men, ha ett bra liv alla söta människor (ha ett bra liv även ni som inte är söta msk) PUSSHEJ

Tänkte bara tillägga att Nelly har fixat blogg nu, så spana in henne på: www.nnells.blogg.se


Onsdag

HELLOOOO!

Idag var en allmänt trist dag i skolan. Fast på sv diskuterade vi om mobbing och grejs och det var seriöst jättekul. Efter skolan skulle jag ha pluggat men joel fick lära mig att spela gitarr så vi gjorde dt istället thihi, fast nu e jag hemma med kalleballe och theu och vi håller på och ska diskutera religion och grejs. Trist men nödvändigt.

Skriver mera sen, PUSS.


Tisdag kväll

Shu bre!

Nu har jag nästan gjort klart hela hemprovet i HK! Jag är lite stolt faktiskt. Det enda jag behöver göra nu är att finslipa lite grann imorrn så att det ser bra ut. Kanske ska lägga till ngt mer. Aja får se om jag har tid och så imorrn.
Fast om jag tänker efter så borde jag ha tid. Jag skulle egentligen julshoppa
(A SHIT SNART ERE JUL!) med corradino men det blir inte så för jag känner att jag behöver plugga lite och fixa massa grejs. Men iaf jag var på teatern idag, det var faktiskt väldigt ruligt! Men det var sista gången kan man säga för nästa gång ska vi träffas typ alla teatergrupper och fika och sånt. Det blir nog trevligt. Men vi har inte hunnit klart med pjäsen så vi ska fortsätta med den efter jul. Det är en barnpjäs (vi valde den för att vi ska kunna spela upp den för massor av låg och mellanstadie-klasser) och det tar rätt lång tid att köra igenom hela så vi får fortsätta efter jul. Det blir nog bra det :)

Men nu är jag lite orolig för jag såg precis Desperate Housewives och det är en tjej eller kvinna eller ja what ever som håller inne på värsta hemligheten och man har inte fått reda på vad det är för något fast det har vart typ hundra avsnitt. Jag håller på att dö av spänning, fast jag vet inte om jag vill veta. Det kanske är ngt jättejobbigt så man känner att det förstör allting om man får reda på det. Och det vill man ju verkligen inte!

Jag och sis' har bestämt att vi ska baka pepparkakor på fredag eller lördag! JULMYS
Nu ska jag läsa Harry Potter <3 pussis.

Tisdag

HEJ HEJ HEJ HEJ (:

Skriver ett kort lite snabbt inlägg. Ska på teater men måste plugga när jag kmr hem så kanske inte hinner skriva någonting då.
Idag fick vi reda på att vi ska ha ett test om dt vi har jobbat inom de senaste veckorna (SO & NO) alltså ja, vi får ju se hur det går ähum. önska mig lycka till haha :)
Nej nu går tuben om sex minuter, måste springa. PUSSS

Måndag (senare)

tjaaaapps :)

Jag kom presajs hem. Har varit på sis' teateruppspel. HAHA KATASTROF!
Eller alltså det var jättebra och så + man fick fika efter thihi (massor av olika sorters kakor och så fanns det saft och kaffe) men typ en tjej spydde innan dom började så då fick vi sitta och vänta jättelänge och så pratade alla fett tyst så man hörde inte allting. A nej dt var jättejobbigt och jag skulle träffa Alva så jag satt där å va stressad och allting men aja det blev bra till slut iaf.
Jag och Alva drog till ungdomsgården och där var theo, kalle, erik och annat folk men vi typ spela gitarr och piano och grejer! Dt var rätt myys faktiskt.

Nu ska jag se lite på nobelmiddagen hade jag tänkt. Kalles farbror - Bengt Magnusson (I KNOW!) är typ programledare så då så är det ju faktiskt ett måste att man kollar :) Annars äre superkul att titta på alla fina klännigar. Eller fina e inte tillräckligt mäktigt. Klänningarna är verkligen "en bal på slottet" haha.
Men har tid att kolla på det och duscha och allting sen, har sovmorgon imorrn. YES!

PUSS OCH GODNATT :)

Måndag

Härliga måndag!

Fast nej, måndagar är aldrig härliga. Då vet man att det är typ hur lång tid som helst kvar till att det blir helg igen. Fast måndag är schööönaste skoldagen så. Typ "språkdag" med SV, ENG och SPB.
Måste plugga och skriva lite på hemprovet i hk. Fast orkar inte, men men.

Sis' har teateruppspel lite senare så det ska jag gå på. Hon ska vara kung eller ngt haha. Jag skriver mer om det sen när jag kmr hem tror jag, ifall jag hinner. Ska till ug (ungdomsgården)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN :)


Senare samma söndag

Trevlig .. eftermiddag. Eller kanske kväll. aja :)

Jag följde med mami in till stan, hon skulle på glöggträff hos ngn av hennes kompisar typ. Fast innan behövde hon byta en ljusslinga på Clas Ohlson så vi tog en omväg förbi gallerian. Vi bytte ljusslingan och köpte badskum och sånt på Åhléns. Sen tog jag tuben hem igen och sov. Jag är ju som sagt inte frisk.
Har hittat ett jättefint linne på H&M förresten, som inte hade vart fel att ha :) Fast det är ju jul snart och det sägs att man inte får köpa någonting til sig själv på heeeela december. Det är väll för att man ska få massor av julklappar och sånt sen. Åh vad jag längtar till julafton!

image3

Här är linnet. Fast finns snyggare i svart


Söndag

God morgon!
Idag fick jag en jäääättesöt tomteluva av mami.
Snäll hon är va :)

Jag hade faktiskt inte så tråkigt igår som jag hade tänkt mig. Jag typ tände ljus och grejer så satt jag och myste och hade det jätte-"juligt". Åh längtar som bara den tills jullovet. Då ska man ha myyyyspys!!

Feber, feber, feber. Kul, kul, kul. Måste in till stan, orkar inte sitta hemma.
PUSS

Lördag (natt, egentligen söndag)

Hittade ett test man kunde göra, men wtf .. jag är ju inte 23 :)
vill du göra testet? http://blogthings.com/whatagequiz/

You Are 23 Years Old
 
Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.

13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.

20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!

40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.

Lördag

Hej gott folk!
Jag var med Alva och trippade runt i Gamla stan.
Vi fick seriöst riktiga julfeelings. Mysigt!
Hemma hade mami laddat upp med god mat så vi hade riktigt trevligt faktiskt.
Drabbades av feber någonstans där imellan så nu mår jag inte alls bra. Det är förkylningen som smyger sig på mig nu igen. Ärligt så känns det inte så bra att sitta hemma en lördag. Men jag får väl krypa ner under en filt och lägga mig på soffan och se TV eller något.
Jag ska nog se till att ha trevligt (för att vara en lördag med mamma, hemma)


Puss ♥


BLOGG

Har tidigare haft en annan, sämre blogg, så nu börjar jag att blogga här!
Ska titta runt lite och lära mig hur allting fungerar innan jag börjar att blogga.
puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0