Onsdag

Har suttit och pluggat, så nu är allting klart, skönt :D
Ska äta middag nu, ska iväg sen. Ha det så bra nu, för det ska jag.. I Barcelona :)

PUSS!

image230

 

vet inte hur det ser ut i Barca men det här är därifrån :)

Måndag

Hej :)

Är så otroligt pollenallergisk, döör snart. Ngn som känner samma?
Tina skulle ut och springa, ville hänga med men det blir för jobbigt dels med allergin och så ska jag ha läst ut en bok tills onsdag.. jag har inte börjat än. Men snart, jag ska jag ska.

Idag var det inte så fint väder, inge sol alls ju. Bara pollen, blä.
Haha, märker att jag typ kommenterar vädret i varenda inlägg, men tycker dt är kul med väder ;P

puss puss :)

 
pollen

Söndag

tjupp (:

Träningen gick jättebra och det var skitroligt! Fast jobbigt, och det här var typ mjukträning enligt dom ;p Men men, man får väll kämpa på helt enkelt. Det blir nog bra det. Idag ska jag se till att komma i säng supertidigt, så att jag är pigg imorgon. Är alltid så trött nu för tiden och det är ju inge bra, hehe. Jaja, vi hörs imorgon. puss!

Förresten nu är det bara fyra dagar kvar, eller fem om man räknar idag, tills Barcelona :D

Söndag

Hej :D

Ledsen att jag inte har bloggat i helgen, men jag glömde bort min dator. Haha eller nej, men jag har haft fullt upp. Det har vart så fint väder så har inte vart inne så mycket :) fast igår regnade det ett tag, när jag var på grönan .. och idag är det rätt molnigt, grått lixom. Men jag var i kyrkan på konfirmationsgrej så. Idag har jag tänkt plugga ;p och sen ikväll har jag första träningen med Enskede. Jag är för nervös, men det blir nog bra :)

  

bilder från i fredags. Söderbysjön :)

PUSS!

Torsdag - svart spaghetti

Åt spaghetti och köttfärssås idag, men måste bara visa pastan.
Haha, helt svart. Skitläskigt, men gott. ;)

 

Nu ska jag ut och springa, puss!

Torsdag

Hejs! :)

Har inte haft tid att sitta vid datorn, det är ju så himla fint väder :D Jag och sis gick ut och lade oss på gräsmattan (på en filt) och solade och läste. Så underbart mysigt. Varmt och skönt :) Någon sa att det skulle bli regn till helgen, men nu verkar det vara ändrat. Ser ut att bli ganska bra väder, hoppas hoppas!


image217

Onsdag - Håkan!

Håkan Hellström på Stora Scen
Yes, han kommer till grönan!
problemet är bara att jag är på gotland, konfirmationsläger. Men jag löser det.

image215


Tisdag - Desperate H.

Tycker inte dh är lika bra som förut, men åh vad det är bra endå ;)

image214

Tisdag - SOMMAR!

Heej :D

Jag är på jättebra humör, det är ju typ sommar! Istället för att gå hem efter skolan så låg vi ute på scenen och stekte, det var så jäkla varmt och skönt. Man blir så lycklig när det är så bra väder. I solen när det är vindstilla är det ju över 20 grader typ, helt underbart!! och alla blommor. De finns ju överallt nu, så mysigt :)

Det bästa är att det här bara är början. Man vet att sommaren är på väg och det blir bara bättre och bättre. Det är typ 30 skoldagar kvar hörde jag ngn som sa. Yeah :D

puss!

image212 image213


bilderna är från Lysekil


Tisdag

God morning ;D

.. jag kom just hem, trodde vi började en timma tidigare än vi egentligen gör, så gick till skolan lite tidigare än jag borde. Kom på det typ halv-vägs så det var bara att vända hem igen -.-

hörs senare, bye :)


Måndag

Håller på och väljer kläder till imorgon, vi har ju kärleksprojekt i skolan och i morgon är det ombytta roller som gäller. Vi har blivit tilldelade namn och själv heter man Stig -.- låter ju som värsta gubben, men men ;p

image211

Stig i mitten eller? ;)

Måndag

God morgon! :D

Är min mammas födelsedag idag, så hon fick frukost på sängen, massa jordgubbar!
Så ska hon få gå på massage också :)

Jag blev alldeles glad när jag vaknade, av solen. Det ser ut att bli jättevarmt och härligt idag, hoppas verkligen det! Nu ska jag fixa mig. Puss puss.

image210

Söndag - Buzzador

Hejs.

Jag vet att jag skulle städa och plugga, men jag har inte riktigt kommit så långt än. Men jag har iaf hittat en sida, och om man blir medlem där kan man få hem grejer som man testar gratis och säger vad man tycker. Det kan vara allt möjligt, just nu har dem t.ex att man får prova halstabletter.

Buzzador - Bli medlem
Buzzador - Mer info

image209


Söndag - tävling!

Jag är med och tävlar om det här halsbandet,
tävla ni med :)


(klicka)

Söndag

God morgon! :)

Eller inte god morgon kanske, god lunch elr nåt. Idag har jag städ- och läxdag så jag kommer ägna mig åt det hela dagen typ, men vilket fint väder! Jag gick ut i klänning och det är rena rama sommarvärmen, typ 20 grader. Äntligen! :D Lite synd om mig som måste städa idag bara.. Men jag öppnar fönstret så får jag iaf lite sol på mig :)

puss.

Lördag

Hejsan :)

Alva sov hära i natt, det va riktigt mys. På morgonen körde vi yoga, de va skitskönt fast rätt jobbigt för man ska typ andas jättelångsamt och a det var skitsvårt. Men sen träffade vi nelly, linn och matilda. Så åkte vi till slussen där vi mötte sanna, så åkte vi till grönan och köpte guldkort :)

Nu sitter jag och äter pizzan som blev över från igår, haha mums ;p

Vad händer ikväll? :)

image207

fritt fall

Fredag

Åt pizza till middag, mkt gott men onyttigt. Får ut och springa imorgon eller nåt, fettet får inte lagras här inte ;p Men alva skulle komma hit snart typ, så får vi se vad vi hittar på. Kanske kmr tina också, har inte snackat med henne än. Men ha en riktigt bra fredagkväll! :)

image206

Fredag!

Idag är det fredag (nähä) .. men det är ju skitskönt :D
Jag är ledsen att jag inte har skrivit men jag har pluggat och igår kom jag hem och hade gått från stan och det tar ju typ en halvtimma, så jag var helt slut haha. Hade så ont i benen att jag inte kunde blogga (?) men ja ;)

Idag var det riktigt fint väder, fast det blåste lite för mycket bara. Efter skolan mötte jag upp sis för hon hade nycklar, jag glömde mina hemma i morse -.-

Vi får se vad jag hittar på ikväll, ngt kul iaf ^ PUSS!

Torsdag

Hej, eller, god morgon :D

Jag är klar och så, men ska göra en sak innan jag ska till skolan. Blir en skön dag idag, har bara musik och so (visserligen två timmar, men det brukar gå rätt snabbt faktiskt). Ikväll har jag träning egentligen, men förresten vet jag ju inte om det blir träning, om laget ändå ska läggas ner.. Men i alla fall, jag ska till stan m Matilda och sådär så skulle inte hinna med träningen ändå.
Känner mig jätteduktig, sprang slingan igår hihi. Plus att vi körde boxning på gympan så nu har jag träningsverk i hela kroppen typ -.-
Men nu måste jag gå, puss puss :)


Juste, vad tyckte ni om Sverige pussas och kramas igår, såg ni dt? ;)


Onsdag - Sv pussas & kramas

Ikväll är det Sverige pussas och kramas, det får man absolut inte missa!
Men nu ska jag och paps ut och springa, hörs. puss :)



Haha, björn <3

Onsdag - fotboll

Juste, jag skrev ju ngn gång förut att vi behövde spelare till laget. Men eftersom ingen varit intresserad och folk slutar titt som tätt så verkar det vara över med laget nu. Vi vet väll inte riktigt säkert, men jag tror det. Jag ska självklart fortsätta med fotbollen, men i vilket lag och så det får vi se. Jag hoppas iaf att vi inte behöver splittra laget. Hoppas.

image205

kbk f93

Onsdag

Heej :)

Nu är jag hemma, tidigt för en gångs skull. Fast fick faktiskt stanna i skolan idag också, var tvungen att göra ett noprov som jag missat när jag var sjuk. Men jag börjar komma ikapp nu med alla grejer som jag missade då, bra!

Det var kul idag på svenskan, för då fick vi skriva en sida om hur vi ville ha det i framtiden. Hur vi ville bo, vem/vilka vi skulle bo med. Hur vår partner skulle se ut och hur han/hon skulle vara, hur många barn vi skulle ha. Var vi skulle bo, och hur vår ekonomi skulle vara och aa typ massa sånt. De va rätt kul faktiskt ;)

Men nu ska jag köra tetris (tönt) puss! :D

image204

Onsdag - DH

God morgon!

Gick upp kvart över sex idag, jättetidigt enligt mig -.-
Behövde skriva ut en grej på datan så tänkte att jag skulle hinna skriva lite hära då ;) Men jag såg iaf Desperate Housewives igår och jag blev faktiskt besviken. Jag känner ingen extrem längtan till nästa avsnitt, sådär som jag gjorde förut. Men men, hoppas det blir bättre ju längre det går. Fast! Det var ju absolut inte dåligt :)
Ha en bra onsdag! :)
(även fast det är värsta dagen i veckan, tycker jag)

Tisdag - tävling

image203


Jag är med och tävlar om 2 biobiljetter och ett superpresentkort å 300 kr som gäller i 60 butikskedjor  sponsrat av GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av KatarinaLäs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora. Skynda dig nu och var med, du har bara fram till den 26/4 på dig.

Tisdag

Hejsan! :)

Nu är jag hemma, satt och gjorde klart projektet som vi är tvugna att lämna in idag. Sen fick jag även ännu mer läxor, så ska äta nu och sen fortsätta plugga. Hinner inte gå på fotbollen, och måste väll hoppa över Desperate Housewives. Nej, jag kan bara inte missa det. Jaja, vi får se. Puss!

image202

Tisdag

Ledsen att jag inte hann skriva ngt igårkväll, men jag satt och jobbade med vårt projekt "Bygga bo" mellan 18 och 23.30. Plus att jag hade jobbat i skolan innan, mellan klockan 14 och 17. Så jag var mer eller mindre dödstrött, så jag gick och la mig. Men idag har jag sovmorgon till halv tio, och det är skitskönt! :D

Jag ska duscha och fixa mig nu, puss! :)

Måndag

God morgon! :)

Idag kmr jag nog inte hem förrän senare, för jag och Joel måste bli klara med vårt "Bygga-bo projekt". Nu börjar jag om en kvart, måste kila. Ha en bra dag. Puss


Söndag - Engla

Nu har han erkänt. Jävla idiot. Han dödade både Engla och en annan tjej. Fyfan



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

Söndag - Tävling

Jag är med och tävlar, tävla du också! :D

hg

klicka på bilden för att komma dit

Söndag

Så, nu är jag hemma.. :)
Det är skönt, för det är inge roligt väder precis. Regnar och blåser. Fast om man är inomhus är det bara mysigt, och det passar bra att städa när det är dåligt väder ute.
Annars vill man ju vara ute istället!
Jag ska städa mitt rum som sagt, och så ska jag fixa grejer som t.ex. byta gardiner (till ljusare, somrigare) och rensa garderoben på plagg som jag inte använder. Har mycket som jag "nog kommer använda någon gång" men som bara ligger. Det blir nog ett bra resultat det hära! :D Blir ju jobbigt men det lär ju kännas jättebra efteråt. Ska sätta igång med en gång, pussis :)

Söndag

God morgon! :)

Jag är uppe tidigt, för jag ska på gudstjänst (konfirmation). Sen ska jag städa mitt rum, som jag har sagt i typ en vecka att jag ska göra, men nu ska jag verkligen det! Så ska jag också plugga, och om jag hinner ska jag och Tina ut och jogga :)
Vad ska du göra idag?
PUSS!

image201

jag.
gjorde om bilden i picasa, dt är så kul
;)

Lördag - Håkan

Nu är sanna i Göteborg och på Håkans konsert. Fan va lycklig hon måste vara. Fan.

 


Lördag

Mamma är jättegullig och gjorde ansiktsmask på mig, och så höll hon på och masserade ansiktet lite och så. :) Jag såg körslaget och tyckte det var lite pissigt att Agnes åkte ut,
tycker faktiskt dem var bra!
Här är från första gången, nu ikväll var det tredje tror jag. Älskar guldkläderna ;)
Puss!



Lördag - Lypsyl?

Jag behöver akut hjälp nu. Har extremt torra läppar, och ingenting funkar. Vaseline funkar inte, och det finns så många olika sorters lypsyl så jag vet inte vad jag ska använda lixom. Snälla, tips? :)

image200



Tusen tack för alla tips!! :D
Nu kmr jag ha världens otorraste och snyggaste lips ;)

Lördag

Hur det gick på matchen behöver vi inte prata om.. Men nu är det en vecka sen Engla försvann, och jag hoppas verkligen att man snart kan få reda på var hon finns. Fatta hennes mamma, gå runt och varken veta det ena eller det andra. Om hon är vid liv eller inte, vad hon gör nu osv. Det är så hemskt alltihop..



Engla

Lördag

Tja. Var aldrig hos alva igår, utan stannade bara hemma faktiskt.
Idag ska jag städa mitt rum, för det skulle jag egentligen gjort igår men det glömde jag helt bort. Vi har träningsmatch mot ngt lag, minns inte vilket, kl 2 typ. Vi ska samlas vid halv ett iaf, så får se om jag hinner städa innan eller om jag gör det efteråt. Jaja, ha en bra dag :)



laget


Fredag

Så, nu är det helg! Härligt.
Inleder med att jag fick VG på spanskaprovet, kan därför höja i slutbetyg. yes (:
Nu ska jag äta ngt, spela lite tetris och senare ska jag antagligen till alva.
Ha en bra helg! :)



extremt beroendeframkallande

Torsdag

Är hemma nu, haft fotbollsträning :)
Ska duscha, se tv och träna lite inför gitarruppspelet, sen ska jag sova typ. Börjar halv tio i morgon så det är ju greejtans (:

ps. Emelie du får påminna mig så jag lägger upp bilderna från vårt modellande! :] ds.


alva snubblade på båten i helgn ^


Torsdag

Så, nu har jag duschat och torkat håret, nu ska jag bara sminka mig och klä på mig innan jag drar iväg till plugget. Jag tror det var idag som vi fick jobba hemma på so'n, det betyder att min grupp slutar vid lunch! :D

Jag såg förresten på Top model 9 igår, och jag blir så sjukt irriterad på en del, som tror att dem är bäst och blir helt sjukt sura när det går bra för andra. Att dem inte kan hålla sina idiotiska åsikter för sig själva utan ska sitta och tracka ner på andra hela jävla tiden, gaah.

Men.. Ha en bra dag! puss :)

image195

Onsdag

Tittade på den här mobilen förut i svartgrön, men nu har jag ångrat mig.
Båda de här färgerna är underbara, framförallt den lila! Jag är kär :)

   

Onsdag NY DESIGN!

Så, lite ombyte här i bloggen. Mycket snyggt måste jag säga, vad tycker ni?
Tack så hemskt mycket Linda :)

Onsdag

Jag ska ta och plugga lite nu, vi hörs senare :)
PUSS <3

image189

Onsdag


image188

Den här bikinin tycker jag är jättesöt,
skulle vilja ha i vit elr gul :)

H&M 129 :- /del

Onsdag

Har fått sova elva timmar, så det känns jätteskönt! Men blev inte så glad när jag vaknade, det snöar ju :( Det är långt ifrån vad jag ville.. men men, inte så mycket att göra åt direkt. Istället får jag tänka att eftersom jag är sjuk har jag bara tur, då slipper jag gå ut i det vädret.
Om jag orkar ska jag plugga lite, annars får jag väll se tv och så. Får inte glömma bort att det är Sverige pussas och kramas, ikväll!

Mormor fyller år idag, GRATTIS :)

Tisdag

Har tittat runt lite på ellos, funderar på att beställa hem lite kläder.
Den här klänningen finns i 6 olika färger, men mest gillar jag den blommiga. SÖT!

image182

    

bara 99 :-
(även blå och svart)

Tisdag

Har bakat kladdkaka! Eller det var inte jag som bakade så mycket, det var mer min syrra. Jag är för sjuk för att kunna stå upp länge så.. Men vi ska smaka den senare, hoppas den är god :)

image181

Tisdag

För att vinna en concealer från Oriflame gäller det att skicka kommentar 200 i detta inlägg.
OBS! Klicka på länken elr bilden, för det är inte i det här inlägget du ska kommentera.
puss :)

image180


Tisdag

Måste bara visa vad jag hittade. Jag tittade runt lite på hm.com och såg den här toppen. Gillar mest den hallonröda, men finns även i gul och svart. Underbar!

 

198 :-

Tisdag

Nu är jag hemma efter en helg i oskarshamn. Lägger upp bilder sen när jag blir frisk, hade över 39 graders feber igår.. Nu vet jag inte riktigt, men mår bättre iaf. Hörs senare, puss!


Torsdag

Hade ju på utvecklingssamtal idag, och det gick faktiskt bra. Fick mitt no'prov med vg, så kan kanske behålla mitt slutbetyg i no. Hoppas verkligen det, vill inte sänka lixom. Men nu ska jag fortsätta packa, ska till Oskarshamn och segla hela helgen. Vi åker imorgon kl två ungefär så ska gå efter lunch typ. Ska ta massa pics som jag laddar upp sen, den här gången ska jag verkligen göra det ;) Men så det här kan alltså vara mitt sista inlägg på ett tag, ifall jag inte hinner blogga imorgon innan plugget. Annars hörs vi på söndag elr måndag, kmr ju hem söndag kväll. PUSS

image177
by totte :)


Torsdag

Greps precis av en extrem längtan till julafton. Gud, bara längtar efter när man på morgonen går upp och julgranen är alldeles mysig och underbar, och alla julklappar! Fast vill först ha sommar ;) men haha vet inte vad som hände. Kände bara att jag inte ville ngt annat än att ha juuuuuul :D puss

image176


Torsdag

Haha, nelly ringde mig och påminde om att vi faktiskt började tio över nio, inte tjugo över som jag trodde. Så jag fick springa till skolan i alla fall, idag igen.. Men nu är jag hemma igen iaf, sitter och kan inte göra ngnting, är supernervös inför utv.samtalet. alltså jag vet ju allting vi ska snacka om och så men endå e jag överdrivet nervös. kan inte hjälpa det, tyvärr.

men idag på musiken lärde jag mig spela piano, och de va fett kul mohaha :D
nu ska jag måla mina naglar, pussis

Torsdag

hejs. Såg Sverige pussas och kramas igår och det var ju skitkul haha. Fast bäst var ju Björn Gustafsson såklart :) ngn som också såg det?

Har sovmorgon, elr börjar tjugo över nio idag och det blir ju som lite sovmorgon iaf. Var så snabb idag så är redan klar, skönt, då slipper jag springa till skolan! Börjar med idrott så det blir väll lite jobbigt, fast vi kör typ volleyboll nu och det är ju kul så. Men nu måste jag gå, puss!

 
världens roligaste man.

Onsdag

Vem ringde du senast?
Alva

Vem ringde dig senast?
Dolt nr ^

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms och vem skickade det?
Kan du ringa mig sen när du kan pusss. fr alva

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Tina

Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?
Hej älskling Vgd? <3

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
A :) kom :)

Vad står det i ditt 13:e mottagna sms och vem skrev det?
Men? Vad va de prov på? fr anton

Vad står det i ditt 25:e mottagna sms?
Aha fan va soft då kommer de säkert bli en rolig resa :)

Vad står det i ditt 20:e mottagna sms och vem skrev det?
Vilken väg går du? :) fr nnells

Från vem får du majoriteten av dina sms?
D e blandat

Onsdag

Är hemma från fotbollsträningen nu. Det var rätt lugnt, vi var bara några stycken där och vi hade bara en fotboll så vi sprang slingan och sen körde vi match ^
Nu ska jag äta lite och se om vi har några läxor, hoppas inte det. Eller jag har egentligen NOprov på fredag men jag är ledig då så :)
Ska se tv sen, men det blir lite krock för top model och greys är ju samtidigt. Sen måste man ju se Sverige pussas och kramas också!



Sverige pussas och kramas

Tid: 21:55 - 22:25


Svensk humorserie från 2008. Avsnitt 1 av 10. Henrik Schyffert och André Wickström är tillbaka med en allomfattande djuplodning i svenskarnas relationer. I en fri och fullständigt ologisk fortsättning på "Sverige dansar och ler" porträtteras sinnlighet, sexuella avvikelser och synd på ett fantastiskt och filosofiskt vis. Vi möter en kavalkad av kända komikerkollegor som gästspelar, bland andra Björn Gustafsson. Återkommande inslag är Schyfferts populära informationsfilmer från Svenskt näringsliv, knullsmurfen Calle Schulman, en frågehörna med Johannes Brost som tar upp viktiga frågor som fisting och sexställningar samt Cecilia Fors intervjuer med Skansen-akvariets Jonas Wahlström som förklarar djurens okända, romantiska liv. För alla tvehågsna älskare är dessutom Tore Kullgren tillbaka - nu med sin School of fuck. Medverkande: Calle Schulman, Johannes Brost, Cecilia Fors, Jonas Wahlström, Tore Kullman. Även 05/04.


Onsdag

Riktigt dålig uppdatering, förlåt för det. Jag ska bättra mig, fast ska segla hela helgen så då blir det inte heller så bra med inlägg, men sen!

Var typ helt vanlig dag idag, hände inget speciellt förutom SOprovet. Det gick sådär, men helt okej endå. Fast helt vanlig är ju faktiskt inte den här dagen, för HÅKIS fyller år!

image173




Måste bara påpeka att det faktiskt inte är lätt att hålla bloggen uppdaterad nu när dem håller och gör om blogg.se och så. Har försökt men inte kommit in på typ två dgr.
Ville bara säga det, puss :)

RSS 2.0