Lördag

Tja!

Jag var hos lina igår, med några tjejer. Eller vi var åtta stycken :)
Vi lagade mat och såg film, hade skitmysigt. Här är några bilder som jag tog igår;

   
   

Så lägger jag även in lite pics från när jag, lina & tina överraskade alva med tårta och så

  
  

Ska träffa alva idag, vad jag vet. PUSS!
(lägger in pics på nyköpta kläder senare oxå)


Torsdag

Ursäkta för att jag aldrig lägger upp bilderna, men jag är hos mormor å morfar. puss


Lysekil m kusiner, 2004

Tisdag

Jag hinner inte lägga in bilderna, ska till alva nu. PUSS! <3

Tisdag

TJA! :)

Nu är jag hemma igen, efter en påsk så pass högt upp i landet att comviq inte funkar haha. Nej men. Har haft det riktigt trevligt, åkt skidor och skoter och sådära. Ska lägga in bilder och så sen när jag har laddat in dem. Hade tänkt åka och bada idag med lite folk men det hinner jag tyvärr inte. Har lite andra planer och så. Men hoppas att ni har haft en bra påsk och att ni ätit mkt godis (för det har inte jag pga godisförbud) Men det har vart bra endå. :)

pussis.



det var ca en meter djup snö ^


Torsdag

Nu åker jag, och efter en natt sömn är min iPod frisk och kry :)
Jag är hemma senast tisdag. Puss!

image157

Onsdag

Jag ska åka bil i morgon i åtta timmar. Min iPod dog nyss. Snart dör jag.

Onsdag

PÅÅÅÅÅÅÅSKLOV!! :D

Skönt! Ska ju egentligen inte få det förrän imorgon, men jag ska ta ledigt en dag för ska åka bil till lappland och det tar typ åtta timmar eller nåt, och ngn gång vill man ju komma fram ^ Jag har laddat upp med massa bra musik. Jag kan inte göra så mycket annat, skulle dö av åksjuka om jag försökte ge mig på att läsa en tidning.. Men måste bara berätta, fick VG på både muntliga och skriftliga bokrapporten på engelskan! :) Grattis till mig, haha.

Fotbollsträning idag. Tycker det är lite konstigt, eller alltså för några dagar sen kunde man gå i tshirt nästan, och nu är det helt plötsligt snö. Fast vi sprang runt och så var det ju rena rama självmordet. Får hoppas det blir varmt snart, fast först ska jag ju till lappland och typ åka skidor o skoter :) Där är det iaf snö, så man slipper stockholms-slasket.

Tina och jag stannade kvar ett tag efter skolan ähm. Fina bilder!

   
MIN ÄLSKADE TINATUS!

 
tina & jag                 jag ..

Tisdag

STUDIEDAG!

otroligt skönt, verkligen. Hade tänkt göra alla läxor men har ägnat mig åt bokrapporten. Eftersom boken inte är helt utläst är det rätt svårt, får nog läsa lite till. Sen är det även spanska man måste plugga, prov i morgon ju. Jaime sa att det är lätt, men han brukar ju säga så, så vet inte om man kan tro på det.

Nu ska jag nog baka eller något, blir lite trött på att plugga.

 

är rätt sugen på vit lr gul bikini till sommaren :)

Måndag

Igår var jag alldeles för trött för att skriva, sry för det.
Men idag fyller Emelie år, grattis till hon! :)
Ska sova lite nu för e jättetrött, men här är några få bilder från i lördags. ^

   
tina, alva, alva & tina, tina :)

Lördag

Bloggade inget igår, men gjorde väll inget speciellt. Var ute på kvällen, alva slaggade här. Vi gick upp typ åtta imorse för att vi skulle på konfirmationsgrej mellan 10 och 15. Som värsta skoldagen typ. Alla fick varsin bibel den här gången faktiskt ^

Kvällen ska jag spendera hemma hos alva med antagligen henne och tina. Vi ska självklart se melodifestivalen ;) Jag hoppas verkligen på att vi får skicka Charlotte Perelli till finalen, men jag älskar Sibel och hennes låt.
Ska ta en massa bilder som läggs in imorgon. puss!

 

Torsdag

Slutade klockan två idag, antagligen för att vi är så fantastiskt bra, haha. Nej men jag gick hem direkt, var tvungen att göra labbrapporten som ska lämnas in i morgon. Men nu är den klar, skönt!
Nu sitter jag bara och skriver ner lite priser i min och Joels budget. Den behöver ju bli klar ngn gång för att vi ska kunna genomföra det här projektet så. Men det är ju typ hundra miljoner grejer som ska räknas med; bestick, muggar, toalettborste, tandkräm, toffsar, osthyvel, lakan, grytlappar, underlägg mm. Jag dör, nästan. Hoppas fredagen går snabbt så att det blir helg!! Men ska fortsätta nu. puss



Nu har dem släppt Håkans nya "För en lång lång tid"

Onsdag

Skriver lite snabbt, och förmodligen mitt enda inlägg idag. Jag ska plugga till musikprovet och sen ska jag iväg på första utomhusträningen för säsongen. Hoppas att några tjejer från Sköndal dyker upp, så vi blir ett fullt lag till S:t Erikscupen :)
Juste, kalle fyller år idag. Grattis.

PUSSS

image144

Alva & Tina.
Önskar att vädret kunde bli sådära igen. :)

Tisdag

Jag är med i en tävling om tre pocketböcker, tävla du också! :)

image143

Klicka på bilden

Tisdag

Fick matteprovet idag, G+. Men det var vad genomsnittet fick typ så får vara rätt nöjd med det. Fick VG på talet jag höll igår också, så det var ju bra :) Men nog om skolan och betygen, Alva och jag satt och masserade varandra efter skolan typ. Eller vi gjorde dt och typ planerade helgen samtidigt. Men planen är inte helt klar, eller vad man säger. Men aja nu babblar ja på om onödiga saker, ska se Gossip Girl nu, eller dt är väll nu? Puss

image142


Måndag

hejs!

Började helgen med svenskalektion, och redovisning. Eller inte redovisning direkt, utan tal. Jag var extremt nervös men kändes helt okej ändå, får hoppas på att det vart bra. Sen var det en helt lugn skoldag, var med tina efteråt. Vi typ satt hemma och åt mat mohaha. Nej men sen åkte jag till farsta och hon drog hem till sig. Nu ska jag plugga, har massa prov dem närmsta veckorna känns det som. Musikprov på tors. Ekonomiförhör på tors också, spanskaprov nästa onsdag. Haha det var nog inget mer, kmr inte på det nu i alla fall. Men endå, känns som att de e mycket. :)
 Lite senare, kl 21, är det American Idol på fyran och CSI på femman, så får väll zappa ^

PUSS!
ps. ska förresten börja med att ha med minst en bild eller filmklipp i varje inlägg, påminn mig om jag av ngn anledning skulle glömma bort det! :)


haha morot


Söndag

Igår firade vi David på lidingö så vi var dära hela dagen typ. På kvällen var jag ute med folk typ :) Idag måste jag bara plugga, ska hålla tal imorgon för klassen och jag känner mig inte helt säker på vad jag ska säga, ähm. Plus att man måste ha läst typ massa sidor ur en bok och det har jag inte heller gjort. Jaja, plugga på. puss



jag älskar den här låten, jag älskar håkis. :)
Magiskt, men tragiskt

Lördag

(bloggen var cp igår så inlägget postades aldrig, men här är det iaf)

Är ju lixom fredag kväll, men lördag eftersom dt är efter 00'00 lixom. Var ute ikväll, första gången efter mitt typ oändligt långa utegångsförbud. Det var najs, lägger kanske upp bilder sen. Nu ska jag se tv, om det är ngt bra. Puss


image140

jag och alva på någon buss ngnstans, snyggt..


Onsdag [spelare sökes]

Fotbollsträning idag. Men tänkte bara säga att; om du är tjej och 93a/92a (eller i värsta fall 94a) och har spelat eller spelar fotboll men känner att du är nyfiken på vårat lag, så hör gärna av dig till mig. vi har så att säga.. lite brist på spelare. haha, puss :)

image137

kbk f93

Tisdag

Inte hänt något speciellt idag mer än att jag gift mig med Joel pga ett skolprojekt :)

De två bästa videorna på Björn från melodifestivalen!


 


Björn Gustafsson

Måndag

Bli medlem här vetja! Det är en helt gratis sida, där man samlar poäng genom att besöka olika sidor eller delta i gratistävlingar, och så samlar man alltså på sig poäng. Jag har just nu typ 70 och när man har några hundra så kan man växla det mot biocheckar och presentkort och så. Det är ju lätt värt det faktiskt. Så bli medlem :)
puss

http://www.SuperGratis.se/?r=31310

Måndag

Jag längtar ihjäl mig till plattan "för sent för edelweiss" släpps, och snart släpper dem den första singeln "för en lång lång tid" så det blir bra. Den kan man lyssna på hära. Han kmr till Stockholm den 19 april men om han ska till Liseberg eller Grönan står det inget om på hans officiella hemsida. Vi får hoppas på det iaf för jag och nelly tänkte åka ner till Liseberg då faktiskt! :) PUSS!

image136

RSS 2.0