Torsdag

tja! :)

Efter skolan idag åkte jag med Tina och Alva till Alvas nya lägenhet! Eller dit hon ska flytta alltså. Det är helt otroligt fint, och jag blir riktigt avis haha. Ska spendera mycket tid där sen thi :) Men nu ska jag plugga, har massa No tills imorgon.. puss hej

 
utsikten och vardagsrummet hos alva

Dagens humör: ganska glad
Dagens mående: mår bra
Dagens borde: plugga mer
Dagens frisyr: utsläppt bara
Dagens klädsel: klänning
Dagens planer: se Damages
Dagens längtan: Damages ^
Dagens fundering: Var e sp-boken?
Dagens beroende: massera vaden (träningsverk)
Dagens tråkigaste: plugga e fett kul -.-
Dagens tidning: Veckorevyn
Dagens låt: No you hung up



PUSS

Onsdag

Har nyss kommit upp ur badet, var på fotbollsträning. Gud så seg jag var haha. Men näej det kändes väldigt nyttigt i alla fall. Trevl var det också :)
Men en sak som är mindre trevl' är att Alva ska flytta :' visserligen inte så långt men längre bort än nu. Vi får gråta en skvätt, men det blir säkert bra det här med. Är ju glad för hennes skull :)

Är för övrigt med i en tävling
Joina du med ;)

image75

Onsdag

Tycker både att hon och låten e asbra :)



Leona Lewis - Bleeding Love

Onsdag

Förresten, här kommer "Dagens" :)



Dagens humör: helt okej
Dagens mående: rätt bra
Dagens borde: läsa typ :)
Dagens frisyr: knut haha
Dagens klädsel: bilderna
Dagens planer: fotbollstr.
Dagens längtan: träningen
Dagens fundering: läxor?
Dagens beroende: ingenti.
Dagens tråkigaste: ööhm..
Dagens tidning: sthlm city
Dagens låt: ingen spec alls

Onsdag

Hejss

Skulle åkt skridskor idag på gympan men det regnade för mycket så det blev inte så, utan istället fick vi hoppa hopprep innomhus ^ Det var helt sjukt roligt haha. Ska fråga Tina sen för hon tog en massa bilder så kan jag lägga upp de ;)
Har fotboll ikväll, äntligen. Eller var inte där förra gången och känner att det är dags för lite träning nu haha. Men det ska bli riktigt trevl faktiskt!

Nej nu ska jag ta tag i läxorna. PUSSHEJ


Tisdag

tja

Vi slutade tidigare än vi skulle idag, skönt. Jag, Li, Tina och Savannah åkte till ropsten och tog en buss ngnstans och så provfilmade vi eller vad man säger till I taket lyser stjärnorna. Fast det är bara till biroller, men vi får väll se hur det går. Ingen av oss blev speciellt nöjd men ^
PÅ HEMVÄGEN SATT VI FÖRRESTEN BREDVID DANNY SAUCEDO!

image73


Var rätt varmt idag så passade på att ta skinnjackan :)

 

Dagens humör: upp å ner
Dagens mående: samma där
Dagens borde: läsa harry p
Dagens frisyr: knut igen ^
Dagens klädsel: se bilderna
Dagens planer: filmcasting
Dagens längtan: C Gynning
Dagens fundering: Är d idag?
Dagens beroende: Idomin "/
Dagens tråkigaste: ääh vene
Dagens tidning: DN thaha
Dagens låt: Monsoon

Måndag

Lite pics på mig å alva :)

image69

   

Måndag

TJA

Sitter här med alva, vi har typ nyss ätit nudlar haha. Supergott ;)
Skoldagen gick rätt snabbt tycker jag, skön sista lektion (eng) med läsning bara ju. Men jussssste ikväll får Alva reda på om hon ska flytta eller inte. Hoppas på att hon får lägenheten för deras skull men jag vill ju ha hon kvar här men men <3 Slänger in lite bilder sen på snyggosarna som vi e dåra ^ haha.

Dagens;

Dagens humör: funkar väll
Dagens mående: d är som d e
Dagens borde: inget :)
Dagens frisyr: knut
Dagens klädsel: jeans + adidas
Dagens planer: chill ba
Dagens längtan: bra programs på tv
Dagens fundering: när börjar vi?
Dagens beroende: nudles
Dagens tråkigaste: styrka
Dagens tidning: /bok: Harry Potter eng.
Dagens låt: Adam Tensta - My cool (går ju på radio 24/7)


Söndag

Bläv inge bio för mig ikväll inte,
hemma-plugg-kväll istället haha.
puss

Söndag

Slänger in en "Dagens"

Dagens humör: rätt glad
Dagens mående: trötter
Dagens borde: plugga, plugga
Dagens frisyr: enkel knut bara
Dagens klädsel: jeans, linne med spets (alvas)
Dagens planer: kanske bio dåra
Dagens längtan: till nästa helg ^
Dagens fundering: varför?
Dagens beroende: mobilen
Dagens tråkigaste: plugg ..
Dagens tidning: /bok: Harry Potter eng.
Dagens låt: Shayne Ward - No You Hung Up

Söndag

heej <3

Var med Elin igårkväll, vi hade riktigt trevl :)
Men var på gudstjänst idag iaf haha ^ efteråt fick vi otroligt gott fika!
Ska nog på bio ikväll, får se.
Ska äta spagetti nu hihi, puss

Lördag

Jag vill ha sommar nuuu!

  

Lördag

haha sexigt värre, älska DH :)


Lördag

häejs

Var ute i gårkväll, vi gick väll mest runt. Var tvungen att komma hem rätt tidigt eftersom jag skulle upp tidigt imorse, blä. Ställde klockan på halv nio -.- men äre konfirmation så är det. Jaja men kom typ nyss hem därifrån, och det var rätt kul. Eller lite långtråkigt ibland fast man fick ju god mat haha ^ men ska dit imorgon också för då är det gudtjänst. Eller om jag orkar, men man måste typ. aja, jag lär väll överleva iaf.
pussis

Fredag

TACK TACK TACK AMANDA!
haha tack så hemskt sjukt jävla mycket för att du tipsade mig om världens godaste chips, som man köper på IKEA. Tack för att du tipsade mig om det, för jag har aldrig ätit något godare. Haha tjockis, jag vet. Men näej dem har chipsen var grymt goda och lätt värda att testa! haha återigen; TACK AMANDA :D

image61

Fredag

HEEJ

..och äntligen är det helg!!
Haha gud jag har verkligen längtat, fast är ändå rätt upptagen. Har en hel del konfirmations-möten som är obligatoriska och näej jag kommer knappt hinna med ngt annat känns det som ^ men jo jag ska hinna göra massa grejer, det måste jag bara.

Vi dissekerade grishjärtan idag på No'n. Helt hemskt, både lukten och synen. Höll verkligen på att spy, usch nej det var inte alls roligt. Vill inte äta kött på ett bra tag framöver, tack så hemskt mycket kära no'lärare.
No'n var iaf sista lektionen för dagen och efteråt åkte vi, några stycken, till kärrtorp. Där uträttade vi några sysslor och sen åkte vi hem igen typ. Jag kan inte äta något fastän jag är hungrig, för jag kan inte sluta tänka på det dära hjärtat.
Men vi får se vad jag hittar på ikväll, har ju konfa imorgon kl 10.
hörssss <3

Torsdag

Alva tipsade mig om den här videon. Det är hett :)


Torsdag

Kom hem typ ganska nyss från IKEA. Kollade på säng och sånt men är osäker på vad det ska bli. Men jag köpte en matta och så köpte mami massa smågrejer. Jag gjorde även som amanda sa och köpte en chipspåse som kostar 9 kr. Dem ska tydligen vara jättegoda! haha tjockis jag e, men chips e ju typ för gott.

Är stolt över mig själv för jag har faktiskt pluggat rätt mycket idag.
Eller iaf tränat in alla spanskaord ^
Ser efterlyst nu, fast knappt att jag vågar.
Det är så hemska grejer som händer ju, man blir helt skakis hehe.
Men jag måste bara tipsa om Damages, en tvserie som går på 3an. Skitspännande! Går på torsdagar kl 22-23. Dvs ikväll alltså :) lätt värt att titta på, om du inte har ngt bättre för dig. Fast jag tror att det redan har gått typ hälften av alla avsnitt eller ngt. puss

image60

Se Hollywoodstjärnan Glenn Close i rollen som manipulativ superbitch. Ted Danson är hennes motståndare, en miljardär utan skrupler. Damages är det nya, mörka och kritikerhyllade rättegångsdramat som nominerats till flera Golden Globes. Den nyutexaminerade juristen Ellen Parson (Rose Byrne) har med sina toppbetyg hela världen för sina fötter. Arbetsgivarna slåss om henne, men när hon får ett erbjudande från sin stora idol, den legendariskt tuffa toppadvokaten Patty Hewes (Glenn Close), är hennes öde beseglat. Ellen vet att hon måste ge precis allt hon har för att platsa hos sin stenhårda chef. För Patty gäller det att vinna - även om det betyder att bryta både etiska och juridiska regler, i kampen för en högre rättvisa. Det aktuella fallet handlar om miljardären Arthur Frobisher (Ted Danson) som Patty vill stämma för att ha svindlat sina före detta anställda på deras pensioner. Men i honom får Patty en motståndare som är lika skrupelfri som hon själv. En episk maktkamp kan ta sin början där Ellen snart inser att hon inte är mer än en bricka i ett mycket större spel. Glenn Close strålar som den kallhamrade karriäristen som aldrig tvekar . Damages är en dramatisk och mörk historia om lust och girighet. Serien har en rå och driven berättarton som kastar sig mellan dåtid och nutid, och som gjort serien till en stor kritikersuccé.

Torsdag

Halloj ^

Segade mig hem från skolan som vanligt .. fast idag tog det extra lång tid och det berodde nog på att två småungar attackerade oss. Drog i håret, väskorna och bara höll fast oss. Sen sa jag att dom skulle gå tillbaka till dagis och då blev dem jättesura. De var ju så stora, och gick inte på dagis ^ haha men när jag kom hem så broderade jag. Haha alltså inte så att jag gjorde det frivilligt utan det är för att jag inte kommer hinna klart med mitt broderi på slöjden annars, så måste göra hemma. Men nu skulle jag behöva plugga, men det hinner jag inte för jag ska till IKEA! Mitt rum ska ju göras om så jag ska typ få inspiration, som mamma säger. Men innan jag drar måste jag bara säga att jag fick VG som slutbetyg i Hemkunskap! Jag höjde mig alltså ;)

aja, pussss


Onsdag

Såg Jersey girl som gick på kanal tre. Hade inte sett den förut så. Måste säga att jag faktiskt tyckte den var bra. Typ en bra blandning av sorglighet (eller vad man säger hehe) och humor och kärlek :)

Jersey girl. Amerikanskt drama från 2004. Ollie Trinkie har allt en man kan önska sig - en framgångsrik karriär, ett fint hem, en sprillans ny bil, en vacker hustru och ett barn på väg. När hans fru dör i barnsäng förändras dock hans liv för gott. Han tvingas överge sitt gamla bekymmersfria liv på Manhattan för en betydligt enklare tillvaro som ensamstående förälder i förorten. Hans nya liv är allt annat än spännande - i alla fall tills han möter och förälskar sig i Maya. I rollerna: Ben Affleck, Jennifer Lopez, Jason Biggs. Regi: Kevin Smith.

image59

Onsdag

Hihi nu har jag bakat :) det fick bli rulltårta!

image58

Onsdag. rip

RIP

image57

(klicka på rip)


Onsdag

HEJSAN!

Kom typ precis hem från skolan. Segade mig som vanligt hem med alva och tina, trevligt men kallt ^ men vi diskuterade att köpa någon form av gymkort, skulle vi tre tjockisar behöva haha. Nej men vi ska nog hitta på något bra, så vi kommer igång med lite träning :) Men nu ska jag måla om naglarna, har kört med en ljusrosa färg men den ville inte sitta fast så bra alls länge så -.-
Ska nog baka sen, om jag orkar. Måste hitta på något att göra då men vi får se.
PUSS så länge


min chill-outfit ^

Onsdag

Ska till skolan strax, är übertrött. Har inte sovit alls mycket inatt, men men ^
ha det bäst, puss

Dagens humör:
segis ^
Dagens mående: trött
Dagens borde: måla om naglarna
Dagens frisyr: knut
Dagens klädsel: mjukisar och röd adidas
Dagens planer: skolan + fotboll
Dagens längtan: fotbollen :)
Dagens fundering: varför börjar man skolan så tidigt på morgonen?
Dagens beroende: fil m flings (älska!)
Dagens tråkigaste: läxor
Dagens tidning: ingen ännu ^
Dagens låt:
My cool (väcktes av den på radion)

Tisdag

Ursäkta för hur bloggen ser ut, ska fixas så snart som möjligt!

Tisdag

Känns inte som att jag har haft uppe några youtube klipp på ett tag, så här kommer ett. (Visserligen från parlamentet återigen men kan inte låta bli, det är för himla roligt!) Men här garvar man nästan mer åt mannen bredvid Björn Gustafsson, alltså lyssna på hans garv haha. Man vet ju inte om han är seriös eller inte ^



Tisdag

Såg precis I huvudet på Gynning, visst heter det så? Det är intressant, hon är så sjukt rolig ^ och det här avsnittet var rätt sexigt' eller vad man ska säga haha. Känns som att det här är ett program man kommer fortsätta följa :)
tyckte förresten att d tre tjejerna var ascoola haha


image55

Carolina Gynning

Tisdag

Hejss

Idag är dt tisdag och det innebär teater. Jag träffade tina och savannah i hammarby så tog vi tuben dit. Vi håller på och kör utan manus nu och det går faktiskt riktigt bra. Börjar lära oss replikerna och sådära :) Men när jag kom hem ville jag till ungdomsgården men näej det tyckte inte mamma lät som en bra idé, utan istället måste jag vara hemma och plugga, kul -.-
Nu ska jag se "i huvudet på Gynning" puss

Måndag

Snodde listan från Linn, som tagit den från Nelly ^

Dagens humör: rätt glad
Dagens mående: lite depri.
Dagens borde: plugga + sova
Dagens frisyr: utsläppt 
Dagens klädsel: vita jeans, antons rosa JL
Dagens planer: duscha sen sova typ ^
Dagens längtan: sommarlovet
Dagens fundering: ööh ?
Dagens beroende: datan som vanligt (?)
Dagens tråkigaste: internet va sajjk
Dagens tidning: dn ^
Dagens låt: äh

Måndag

Jag kan inte sluta titta på den här bilden bara

image53

Måndag

shupps

Jao, idag började skolan igen.
Språkdag som måndagen är, med Sv, Eng och Sp.
Jag ska göra om mitt rum! Vet inte om jag har skrivit dt haha, men ska typ inte ha så mkt grejs, bara typ säng garderob tv data lixom. men dt blir nog bra, gillar inte rummet som det är nu.

Här är en enkel och söt sommaroutfit!
(klänningen finns även i vit)

image50
  
149 kr         298 kr

Söndag

TJA

har inte hunnit skriva ngt i helgen typ, har mest vart ute och sov hos alva mellan lördag och söndag. I morse eller a typ i förmiddas' så kom tina till oss så bakade vi rulltårta haha. Typ drömtårta heter det. Det blev så himlans gott och fint och vi var så grymt bra på dt så ja vet inte vad asso! Fast dt var nog lite för mycket socker i ^ men näej nu ska jag duscha å grejs. pusshej


Lördag

shu

Mami väckte mig typ tolv, jag var tvungen att följa med å handla -.-
Sen har jag typ inte gjort alls mke idag, skissat på hur jag vill ha mitt rum (ska göra om det asso) och det blir nog bra! men nu ska jag göra dipp till min sis. Får se vad jag hittar på senare ikväll, hejs


Fredag

Hejs

Hann inte skriva ngt mer igår, glömde helt enkelt.
Efter skolan träffade jag Elin & Alva, vi skulle fixa oss inför korridorsfesten och så typ. Vi gick dit sen och den var väll kul. Tyckte att isak gjorde ett bra jobb iaf, hans drinkar var übergoda! ;D men sen gick jag hem och åt lite torkad frukt, men de visade sig innehålla nötter så jag fick allergichock och det var ju inte så kul. Halsen sväller upp och grejer, men nu är det ganska bra. Jag kan ju andas i alla fall, så det känns ju skönt.

Jag orkar inte med min säng längre så ska flytta ut till soffan tror jag, haha. Fast det är lite småläskigt, men men. Ska se TV nu. PUSSHEJ

Torsdag

tja.

Har inte gjort någe speciellt, segade hem efter skolan. Vi gick förbi bibblan. Nu ska jag ta ut sockerkakan ur ugnen :) ja e så stolt över mig sj som har bakat thaha ;D skriver mera senare, puss


Onsdag

Hittade en jättefin väska på en sida som emelie visade mig :)
Den är helt perfekt för sommaren och kostar endast 189 kr!


(klicka på bilden för större)

Här är en annan väska som jag fastnade för,
enkel men otroligt fin!
369 kronor


(klicka på bilden för större)


Onsdag

tja

Gick till biblioteket med alva, tina, savannah och theo efter skolan. Fast det var för att tina skulle lämna tillbaka en bok, så vi var inte där speciellt länge. Men hade väldigt kul idag på Svenskan, för då var det en mening där "han kommer på festen" haha ja det var så kul så att det inte var sant. Man måste förstå innebörden med "han kommer" för att man ska fatta men haha :) Men idag är det fotbollsträning! ih, äntligen xD har ju haft värsta juluppehållet (åh, inte bra för kroppen. fast jo för den har ju fått ta d lungt ^) men men, det ska bli treevligt!
hare bra, pussah.


Tisdag

Är du en bra flickvän?

image47

DU ÄR: DRÖMFLICKVÄNNEN DIANA

Du är en väldigt härlig flickvän. Sund inställning och bra syn på tempot i relationen. Hälsa din pojkvän (nuvarande eller blivande) att han har tur som får vara med dig! Johannes tips: Keep up the good work!

Gör testet du också på veckorevyn!


Tisdag

Är du svartsjuk? Inte just nu
Nämn ett jobb som du aldrig skulle kunna tänka dig att ha: Florist (var min högsta önskan som liten, uttjatat)
Är du troende? Nepps
Vilken färg har din tandborste? Grönvit ;)
Har du åkt ambulans nån gång? Nej tur dt
Tycker du om DrPepper? Japps
Har du fått massage nån gång? Ja
Sötlakrits eller saltlakrits? Saltlakrits (även om jag inte äter godis nu)
Ser du dig själv som lång eller kort? Typ mellan ^
Vad har din mobiltelefon för märke? Nokia
McDonald´s eller Max? McDonald's
Har du ett överkast på din säng? Jao. fast har loftsäng så syns tyvärr inte haha
Har du brutit nåt ben nån gång?  Nej
Minns du någon speciell person från din barndom? Rebecca
Beskriv din humor: Jävligt kul haha
Har du ordning eller oordning i dina byrålådor? Ordning
När blir man vuxen, enligt dig? Bra fråga
Nämn en skiva ur din skivsamling: Har inte skivor längre
Vad gjorde du i går kväll? Var ute och promenixa'
Har du varit riktigt, riktigt stupfull någon gång? Nej
Vill du skaffa barn? Vem kan motstå bebisar?
Hund eller katt? Katt tror jag
Har du några syskon? Japp
Gillar du att shoppa? Nej, jag älskar att shoppa.
Var är dina föräldrar ifrån? Sverige
Vem står dig närmast?  Finns flera
Vilket klädesplagg är ditt bästa köp? Ingen aning
Världens bästa uppfinning? Internet
Hur svarar du i telefonen? "Hej dt e saga"
Har du någon dålig ovana? Jao
Skulle du kunna byta liv med någon, och i så fall med vem? Nej, eller vet inte
Är du duktig i skolan? Jag klarar mig bra
Kommer du ihåg första kyssen med din älskade? Ja :)

Tisdag

Åh, man blir ju inte lite sugen på dom här söta! :)

     
  
(klicka för större bilder)

Hittade dem på: http://www.accesora.se

Tisdag

TJA :)

Idag gick skoldagen ganska snabbt. Fast mattelektionen va inte alls kul eftersom man skulle äta godis. Och jag som inte äter godis fick sitta där och sukta, inte bra inte ^ men det är förstås mitt eget val men ändå. Är jättehungrig för har inte ätit så mycket i dag, så ska nog ta mig ngt. Sen ska jag träffa Savannah och Tina så ska vi iväg till teatern. Ska träna idag utan manus, jag är nervös som fan. men men dt blir nog bra.
Tänkte på Björn Gustafsson idag när vi höll på och härmade honom som pubertal. Jag har nog lagt in filmen då han e pubertal i "älgjakten" en massa gånger men det är så kul bara, så lägger in klippet igen! Finns en massa roliga klipp med bara honom också, men här är Johan Glans med också, han e ju inte direkt tråkig. haha, skratta och njut!



Måndag

hejhejs

Sitter här, kom nyss in. Eller inte nyss, men what ever. Har inte överdrivet kul men ^ var ute och typ promenerade med alva. träffade på kalle och wille ..  nu pratar jag med min käre vän corradino. hon e så söt på alla sätt och vis. men har inget mer att skriva, puss


Måndag

HEJSAN

Har inte bloggat på hur länge som helst känns det som, men har inte hunnit + att mitt internet som sagt inte har funkat som det ska. Men nu är allt okej igen och jag kmr fortsätta blogga som vanligt!

Idag har jag vart i skolan, ganska skön dag för att vara måndag ändå. Fast spanska är ju inte direkt det roligaste om man säger så. Men har ju bara engelska efter lunch så det är ju en kort dag. Och det är alltid chill med korta dagar :) sen segade vi (jag, alva och tina) hemmåt. Vi hade massor att prata om eftersom tina vart i Egypten. Äntligen är hon hemma, jippie! Men iaf när jag kom hem läste jag ut Harry Potter! Hade nästan glömt bort den men började läsa igen för några dagar sen. Den blev ju otroligt mycket mer spännande på slutet och jag både grät och garvade faktiskt ^ hur det slutar vill jag ju inte säga, ifall ngn som inte läst ut den skulle titta hära. Men den är ju (precis som de andra harry-böckerna) värd att läsa! Jag läste för övrigt den på svenska men har läst de andra böckerna på engelska. Ska göra samma med den hära :)


Harry Potter och Dödsrelikerna

Höres, puss

Torsdag

hejs

Idag började skolan, åh "/ menmen. det här ska ju bli ett  bra år har jag bestämt. bara att ta tag i skolan och pluggandet helt enkelt. fast blä så tråkigt. men hinner inte skriva mer nu, och kmr inte göra det på ett tag antar jag. mitt internet fungerar inte alls som det ska cry* Ha det bra! PUSS

Onsdag

Tja.

Kom ganska nyss hem, har varit med Elin. Vi gjorde lite allt möjligt och hade faktiskt väldigt trevligt! Jag gick upp typ tidigt imorse, och imorrn ska man ju upp ännu tidigare. Då börjar plugget igen .. Har ju typ idrott som första lektion -.- aja, dt blir nog bra. Blir typ kul att träffa alla igen fast man vill ju såklart inte börja skolan. trååååååååk. Aja nu ska jag äta peppisar (pepparkakor) Men skriver senare tror jag. Fast måste ju komma i säng tidigt ikväll. PUSS


Tisdag

Hejsan :)

Idag gick jag upp jättetidigt, och träffade Nelly och Linn redan klockan 12 i björkhagen. Vi åkte till Tc och skulle shoppa. Jag köpte en jacka (typ en skepparkavaj) som var på rea. Den hade kostat 700 kronor så. Jag älskar rea :) Men jag köpte även ett par jättesöta ballerina och en väska i samma färg. Hittar ingen bild på varken väskan eller jackan men däremot på skorna. Vi fikade på Moda (fiket på H&M) och hade riktigt trevligt. Sen åkte vi hem till Hanna och där satt vi och pratade + åt jättegoda lussebullar :D Sen åkte jag hem och nu sitter jag hära. Är jättetrött och det är kanske lika bra att gå och lägga sig tidigt, så att man får lite bättre dygnsrytm eller vad det heter. vända tillbaka dygnet lixom. Fungerade inte så bra igår som jag hade tänkt mig, hehe.

ÅH VAD JA SAKNAR TINA!
Ska äta nu, pussis.

image35
(De ser mer silvriga ut än vad de är egentligen. Är lite mer metallic)

Måndag

Sov inte överdrivet mycket i natt direkt, så var lite jobbigt att gå upp imorse. Skulle passa sis' så var uppe vid tio - halv elva typ. Men vi låg ändå bara och såg på tv så det var ju rätt chill. Men sen träffade jag alva. Hon kom förbi så tog vi en promenad och tog sen tuben in till stan. Vi bara åkte och skulle se var vi hamnade eller nåt. Haha en skitläskig snubbe började snacka med oss typ men han var bara skumm och man fatta knappt vad han snackade om. Men sen gick vi till min mammas jobb iaf och drack varm choklad. Sen gick vi runt och tittade i affärer typ. Sen skulle vi hem men hade inget att åka på asso inget kort så vi kunde inte ta tuben direkt utan fick gå till kungsträdgården. Där satt två sköna snubbar som var från Afrika och vi försökte lära dom svenska typ. Det var rätt roligt faktiskt haha. A men sen åkte vi hem igen, och nu sitter jag hära. förresten vi träffade kalle & wille ngnstans mellan att jag vaknade och att vi åkte in till stan ^

Men nu ska jag sova lite haha. puss


Söndag/Måndag

Titta! Han blir verkligen glad över vinsten :)


söndag

Jag är så fruktansvärt trött (ska nog lägga mig tidigt ikväll), men piggar upp mig med lite roliga humorgrejer. Här är en bild som klart är förklaringen till varför kvinnor lever längre än män. Titta själv. (Det är alltså en man på bilden)

image34

Söndag

Halli hallå!

Nu är jag hemma igen, efter en helg tms med alva, på landet. Vi har haft riktigt mysigt och när jag har laddat in bilderna vi tagit lägger jag kanske upp en del hära :) Vi har vänt på dygnet ganska rejält och nu är jag jättetrött. Men måste packa upp alla grejer innan jag kan sova. Får se om jag hittar på ngt ikväll eller om jag sitter hemma (fast det verkar ju lite tråkigt, men skönt)
Slänger in ett youtube-klipp från Melodifestivalen med Martin Stenmark som jag och alva tittade på igår (eller imorse?) aja men håll med om att han e rätt söt ;)



Men nu ska jag städa lite, skriver senare. puss

Söndag

Hejsan svejsan

Det är ju som lördag kväll men a det är ju lixom söndag, men what ever. Vi ska upp tidigt imorrn (ett) eftersom vi ska åka hem typ, så vi måste egentligen gå och lägga oss tidigt. Nu är klockan över halv fem och vi har lixom inte lagt oss än, men herre gud man har ju inte riktigt lov för att sova. Eller jo? aja hahaha. Jag och alva har varit barnvakt åt Algot. Algot är en fluga som vi hittade som var skadad. Fast vi var inga bra barnvakter för nu har vi tappat bort äcklet. haha förlåt. aja vi ska begravning imorgon hahaha. men vi har typ tjockisätit som vanligt idag. nu orkar jag inte ha på datan för den e så varm så mina ben bränns typ sönder. alltså jag har datan i knät (och alla bryr sig)
puss hej, vi hörs imorgon.

Lördag

hejsan!

Sitter här med Alva, vi kom nyss in typ. Vi har varit ute i mörkret och åkt snowraser haha. Mamma väckte oss kl halv fyra, så det bläv inte så många timmar vi sov (la oss halv nio i morse) men lite fick vi sova. Sen åt vi frukost typ och måste bara berätta en skitkul grej som hände. Vi hade värmeljus tända och helt plötsligt så började ett ljus att brinna väldigt mkt. Blev värsta stora lågan lixom. A och efter ett tag så började det brinna i hela bottenlagret av värmeljuset lixom. Det var som att hela den där folieformen som själva ljuset är i började brinna. Lågorna var typ 1,5 dm höga haha. Jag och alva tänkte lixom att det bara var själva "slutspörten" av ljuset och att efter det så skulle det lixom släckas. Vi tyckte det var rätt häftigt så jag skulle visa pappa. S: pappa titta va fint, men shit vad det brinner. P: OJ SHIT D KAN TYP EXPOLDERA DT MÅSTE SLÄCKAS. A då så skulle pappa släcka ljuset så råka han välta det så bläv det stearin på hela golvet! hahaa okej inte riktigt hela golvet men det syntes så mycket för stearinet var helt svart eftersom det hade bränts när det brann så mycket typ. haha ja det var en riktigt händelserik frukost ^ Men efter frukosten sov vi lite, och sen gick vi som sagt ut. Nu är vi inne igen och ska väll äta middag snart (fast e typ som våran lunch men) Men sen måste jag ba säga en sista grej: KOLLA PÅ YOUTUBE-KLIPPET SOM FINNS I MITT FÖRRA INLÄGG! Men ah hejdå <3 puss.

lööördag



Lägg extra märke till killarna ögonbryn!
Jag och alva var ute och kissade, så nu ska vi sova. PUSS

Lördag nu

Tjollahoppsan haha

Nu är kl typ sex tror jag. Varken jag eller alva är jättetrött (konstigt nog) så vi har inte tänkt sova än riktigt. Nu börjar det bli varmt här i stugan och riktigt bekvämt faktiskt. Hela kvällen har gått så fort, lixom. Vi har typ ägnat den åt att tjockisäta onyttigheter som chips typ, och så har vi sjungit schlagerkaraoke haha. Vi har även kollat på massa youtubeklipp och har ett som jag verkligen kan rekomendera! Ska fixa ett inlägg med det klippet senare, men det är iaf från Melodifestivalen 2007 (haha jag vet, vrf kollar man på videos från det?) Men alla tjejer, jag svär, man smälter. Magnus Carlsson och Andreas Lundstedt från Alcazar är too hot. Lägg speciellt märke till dera "ögonbrynslyft" haha. Nej nu ska vi ut i skogen och kissa (för toaletten är inlåst i andra huset, så att säga) Ska inte glömma att lägga in videon sen, men annars äre bara att söka på Alcazar - Not a sinner nor a saint (på youtube) PUSS!


Fredag PÅ LANDET

Hej gott folk!

Nu sitter jag här med raggsockor och duntäcke tms med alva. vi längtar inte hem hihi. Har faktiskt supermysigt, fast saknar alla människor såklart. vi kanske stannar hära lite längre typ. e lite pissed på alla hopplösa människor som man bara vill ska försvinna typ, så det är rätt skönt hära. Lyckos tina som åker till egypten snart, himla dummer. fast shit va skönt hon kmr ha det alltså. känner att det här inlägget blir ganska kort, men det får väll vara dt för jag har inte så mkt att skriva om riktigt. Men jag kmr för övrigt inte blogga så mkt dom här dagarna eftersom vi ska vara lite .. vet inte riktigt haha. men typ chilla lixom ^ utan internet och sånt.

men nu ska vi fortsätta mysa, ha det bra. pusshej <3

Fredag

HEJSAN

Skriver ett kort inlägg, för ska till landet om en timma typ och jag har typ precis klivit upp ur sängen. Somnade ngn gång efter fyra i natt. Kändes som att jag fick a lot more sömn inatt än tidigare så det var ju skönt. Har ringt tina tusen ggr, alva var till och med och ringde på men näej hon svarar inte. Hoppas hon har en bra förklaring till det här. Jag skriver antagligen inte förrän ikväll, men ha en riktigt bra dag! PUSS

Torsdag

Eller näej, kl e över 12 så det är väll egentligen fredag. då äre ju idag som jag ska till landet med alva älskling. måste packa och grejs. :) Vet inte om jag skrev det men jag somnade ngn gång efter att jag hade kommit hem från stan. Är så himla trött, ska nog sova ganska snart faktiskt. men ville bara säga att jag inte gillar tjallare. dom får tycka vad dom vill men behöver inte lägga sig i andras liv. nej så sånna gillar ja inte. men men, orkar inte ens tänka på det. slösa tid på dt e bara fett onödigt lixom. nu ska jag duscha, puss.

Torsdag!

Hejhej :)

Var som sagt på stan idag med Alva, Tina och Lina. Jag köpte en v-ringad blå tröja typ från MQ. den var inget speciellt men jag hade presentkort där sen när jag praoade så tänkte att jag skulle köpa upp de pengarna nu. Fast det blev förresten en krona kvar haha ^ Jag såg ett par vita ballerina typ (alltså inte på MQ) som var otroligt söta. Om jag hittar en snygg vit väska som matchar kanske man ska slå till på det! Men vi var på Moda (fiket som ligger inne på H&M) och fikade också. Jag köpte världens största chokladboll typ men orkade inte hela. Men jag gillar verkligen Moda, det är så himlans mysigt.

Imorgon drar jag och Alva till landet! Vi ska ha det supermysigt. Tina ska inte med för hon ska till Egypten, och hon har lovat att hälsa från mig (Jag var ju dära på höstlovet) men dummer som hon e så kmr hon ligga på stranden till röda havet och schteka. Aja det blir väll mysigt på landet också, haha ^

Ska sova lite nu, blev ju inte så mkt av det inatt.
Skriver mera sen, pusshejs

Torsdag

God morgon!

Mamma väckte mig 12, för femtio minuter sen alltså. Jag låg och messade med kalle till kl 8 imorse så jag har sovit lite drygt 4 timmar. Det känns jättebra och jag känner mig jättepigg, inte.. Och jag som ska till stan idag. Aja, jag överlever väll. Har haft efterfrågan om mer information om mig, så här kmr lite information.
Jag heter Saga och jag är fjorton år. Jag bor i Stockholm i en lägenhet med min mamma, pappa och lillasyster. Jag har pojkvän. På fritiden spelar jag fotboll och teater. Har bara "skådespelat" i en termin medans jag har spelat fotboll i typ 6 år tror jag. Det är de roligaste som finns ;)
Ja, det var väll lite info om mig och mitt liv ^ ha en bra dag! :)

Torsdag

absolut sista inlägget,
sen blire datoravstängnig ^

Jag kom på att pappa snart kommer hem, han har varit och jobbat natt. Han blir nog inte glad om han ser att jag är uppe. Det är inte säkert att han kollar in på mitt rum alls eller så men jag vågar inte ta risken riktigt. Jag får stänga av datorn, helt enkelt (tyvärr). Men kan se ngt på tv så länge kanske. Eller bara sova. Det vore ju bäst, så att man orkar ta sig upp imorgon. mamma sa ngt om att hon skulle väcka mig kl 11. herre gud det är mindre än 6 timmar kvar till dess. aja vi får se hur jag löser det.
puss & godnatt.

image33

torsdag

Har fortfarande inte lagt mig. Gud jag skulle ju gå och lägga mig tidigt idag, jag hade ju bestämt det. Men sitter och kollar massa kul filmer på youtube och kan lixom inte slita mig. finns jättemånga filmer med bilder på "fjortisar" som mer liknar emosar. Jag tycker ngn ska göra en film med riktiga fjortisar haha.
puss

torsdag fast onsdag natt lixom

Kl e halv fyra ungefär. Jag som hade tänkt mig att jag skulle lägga mig extra tidigt ikväll. Men näej när kl e halv fyra kan man inte påstå att det är särskilt tidigt. men har rätt trevligt ;) snackar med theo kalle och alva och alla tre är extremt roliga. eller näej inte extremt. haha skoja men dom e väll kul :) haha a men dt här blir nog mitt sista inlägg ikväll. borde nog sova faktiskt. puss

onsdag - lista typ

En lista som jag snodde från isabel :)

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[] Rödhårig - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[] Blond - 500 kr
[] Svart - 100 kr
[] Flintskallig - 50 kr
[] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?
[] Blå - 1000 kr
[] Grön - 700 kr
[] Grå - 500 kr
[x] Brun - 200 kr
[] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[] 160-140 cm - 1500 kr
[] 140-120 cm - 700 kr
[] 120-100 cm - 400 kr
[] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[] 41-60 - 1200 kr
[] 31-40 - 1000 kr
[] 26-30 - 700 kr
[] 21-25 - 500 kr
[] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[] Enda barnet - 2000 kr
[] Mellanbarn - 1000 kr
[] Tredje barnet - 1000 kr
[] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[x] Nej - 4000 kr
[] Sällan - 3000 kr
[] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[] Ibland - 2000 kr
[] Bara på helger - 3000 kr
[] Alla andra dagar - 500 kr
[] En gång om dagen - 100 kr
[] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[] Glasögon - 500 kr
[] Kontaktlinser - 200 kr
[] Opererat - 100 kr
[] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[] Rosa - 20,000 kr
[] Mörkbrun - 8000 kr
[] Guld - 7000 kr
[] Grå - 6000 kr
[] Blå - 5000 kr
[] Vit - 4500 kr
[] Svart - 4500 kr
[] Röd - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr     (den e grön/silvrig)
[x] Silver - 3000 kr
[] Lila - 2500 kr
[] Gul - 1000 kr
[] Orange - 1000 kr
[] Rostig - 150 kr
[] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[] 45+ - 3000 kr
[] 43-45 - 2500 kr
[] 41-43 - 2000 kr
[] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[] Blå - 450 kr
[] Brun - 500 kr
[] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[] Orange - 3000 kr
[] Gul - 3000 kr
[] Rosa - 1000 kr
[] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[] Ja - 5000 kr
[] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[] Bad någon om hjälp - 1000 kr

JAG KOSTAR 51900 KR ,

hur mkt kostar du?
(känns lite hemskt, vadå hur mkt man kostar. men men)


onsdag ^



Fett långtråkig men rätt kul i början! :)

Onsdag

TJA!

Var med Nelly Pelly älskling :) vi hade jättetrevligt! Vi var först i björkhagen och gjorde vad som behövde göras haha, sen gick vi hem till hon. efter ett tag gick vi till mig och åt, och spelade gitarr faktiskt. Vi börjar bli riktigt bra haha. Sen träffade vi Hanna och Alma ute, och träffade även på kalle, tim, wille och jerry typ. det är så jäkla kallt ute så man vet ju knappt var man ska ta vägen. jo inomhus haha. men nu sitter jag här och äter apelsin. jag är så fruktansvärt sugen på godis, men har ca 10 månader kvar på mitt godislöfte. GAAAH JA DÖR. nej det gör jag inte, men nära på faktiskt. Imorgon ville mami typ hitta på ngt med mig och sis men näej jag vill till stan. för på fredag åker jag ju till landet med alva och kanske tina så då blire lixom inge stan där inte ^ aja vi får väll se hur det blir. PUSSIS

Onsdag igen

HALLÅ ^

Nu ska jag snart träffa Nelly, äntligen! Vi ska till björkhagen för hon skulle beställa klipptid och jag måste ju som sagt köpa comviq kompis. Sen ska vi bege oss hemåt, antingen till henne eller till mig. vi får väll se vad vi hittar på, men huvudsaken är ju att bara träffas :) haha konstaterade just att kl är tjugo i fyra. jag tänkte träffa nelly vid två eller ngt, men nähäpppss nu har hela dagen gått. jaja, ska träffa hon om en kvart. pusshejs!

Onsdag

Vänta, börjar inte vi skolan om en vecka och en dag? herre gud ..


onsdag

Den här bilden är läskig men samtidigt kul. lite dyster lixom.
Fler bilder finns på www.bonton.se

image31

Onsdag

shupps

Pappa väckte mig elva, VAH?! fatta. ah shit, helt stört. Fast han sa bara att dom skulle till bibblan så jag somnade lyckligtvis om. Vaknade typ nyss. Såg att kalle hade ringt typ massa gånger men jag har inga pengar på mobilen tyvärr. Fast ska nog ta mig en titt förbi 7eleven och köpa kompis (comviq alltså). Men jag ska i alla fall träffa Nelly idag! Eller om jag var frisk och det är jag typ så :) Hon skulle träna och komma hem ungefär halv två. Hoppas att hon ringer mig för jag vill verkligen träffa henne. Hann bara träffas lite snabbt på nyårsafton, innan dess hade vi inte träffats på föööör länge. Men nu ska jag duscha och äta frukost, vi hörs. pusspuss


slänger in en bild på Ellen, min gamla klasskamrat och dagiskompis som flyttat till Falun. Åh vad jag saknar dig.

Onsdag (egentligen tisdag natt/kväll)

HEJW! haha driver

 tina och alva var precis hära. dom såg ut som största fjortisarna så vi sminkade mig också och tog bilder hhaha. kul man kan ha alltså. sen blev det jättekul (inte) för då kom kalle, wille och jerry. men men, that's life biatch. haha driver igen :)

  
(och för ditt eget bästa, klicka inte dom större)

tisdag lista typ

1. När gick du upp idag?
Runt tre

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter

3. Senaste filmen du såg på bio?
Förtrollad

4. Favorit-TV- program?
Desperate Housewives tror jag

5. Vad åt du till frukost?
Omelett

6. Vad är ditt andranamn?
Marika

7. Din favoritmat?

Vet inte

8. Vilken mat gillar du inte?
Kanelpasta ^

9. Favoritchips?
olw nånting

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?

Lyssnar inte på CD's

11. Vilken bil kör du?
Personligen kör jag inte bil

12. Favoritmacka?
Toast

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med
?

14. Vilka är dina favoritkläder/ ditt favoritplagg?
Skinnjackan typ

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Mauritiuz kanske

16. Favoritklädmärke?
ähm

17. Var vill du dra dig tillbaka?
?

18. Favorittid på dagen?
natten haha

19. Var är du född?
Södersjukhuset bb

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Biljard! Haha nej fotboll

21. Coca Cola eller Pepsi?
Cola

22. Fotboll eller ishockey?
Fotboll

23. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Nattuggla

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Njäe

26. Vad ville du bli när du var liten?
Florist (som håller på med blommor alltså)

27. Bästa barndomsminnet?
Vet inte riktigt

28. Varit i Afrika?
Japps

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Nej haha

30. Varit med om en bilolycka?
Nej, tur

31. Favoritdag i veckan?
Lördag tror jag

32. Favoritrestaurant?
morfars ;)

33. Favoritblommor?
Rosor

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Lätt donken

35. Äger du en cykel?
Jadå

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Fatta inte riktigt det där

37. Läggdags?
helt olika

38. Vad lyssnar du till just nu?
Lugna favoriter ^

39. Favoritfärg
Vet faktiskt inte

40. Hur många tatueringar har du?
inga

tisdag igen ^

Hejsan.
Det här blir ett inlägg med lite skor som jag absolut skulle kunna tänka mig.
Man längtar som bara den till man kan börja använda lite mer "våriga/sommriga" skor. Det första paret ska jag till 100 % köpa :)
Alla skor är från din sko.

  
249 kronor      180 kronor       280 kronor
  
            150 kronor               380 kronor     

(klicka på bilderna för att se större)

Tisdag

TJOLLAHOPP! ^

Mami väckte mig vid 14 - 15, argh. Dt var inte alls kul för jag va inte ett enda dugg pigg. men man får kanske skylla sig själv. fast vad gör det henne om jag sover egentligen. fast hon sa att ifall jag gick upp så kunde vi gå på bio :) så jag tvingade upp mig själv och efter ett tag så åkte jag mami och sis och såg förtrollad. haha den var ju skitbra. eller inte skitbra kanske men väldigt rolig, och söt lixom. För er som inte vet det så handlade den om sagofigurer som kommer till verkligheten. Det var rätt spännande, och det var ju rätt mke kärlek med om man säger så, och det gillar man ju ;)
är jättetrött och skulle nog behöva sova, men då kmr jag ju inte kunna somna ikväll och då kmr mina dygnsrytmer eller vad man säger bli helt andra än dem övriga i familjen så. Vi ska äta nu förresten, pusshejs.


Förtrollad

tisdag

Jag tror klockan e runt sju nu ngnting. men what ever, nu ska ja sova. skriver imorgon när jag vaknar (om jag vaknar) haha ja skoja, men puss och godnatt <33


tisdag som sagt

Lägger upp den igen bara för att den är så jäklans kul.
Älska Björn Gustafsson


tisdag haha

Hörde precis hur ngn gick på toa, var väll antagligen mami eller sis. ifall ngn ens bryr sig men :) alltid trevligt att berätta lite hahaa. jag har iaf kommit på ett nyårslöfte och det är att aldrig skriva ordet INTE såhär: itne. för det gör jag lite för ofta tycker jag. sen vill jag bara säga att saga, greken å amanda e fett k0000000last! ba så att alla vet det :) puuuuuuuuss

tisdag igen ja

Ser ngt sjuuuuuuukt tråkigt på tv. det enda som håller mig uppe är amanda :D ville ba säga att hon e sjukt kul. den här tjejen har sinne för humor, hah! (:

tisdag fortfarande

HAHAHAH MIN OCH AMANDAS HUMOR ÄGER ALLAS SÅHÄRA PÅ KVÄLLEN. AMANDA E TRÖTT SÅ HON HAR INTE TID ATT PULLA HAHAHHAA OCH JAG VILL HA POMMFITT  HAHA.
funderar starkt på att lägga mig. när man tycker det som står här över e FETT kul då e man inte helt pigg alltså. haha fast jag konstaterade att det faktiskt inte är kväll nu det är snarare morgon. finns ju folk som går upp den här tiden på morgonen när dom ska jobba. som min papi då till exempel. fast han jobbar ju natt också ibland så behöver ju inte alltid gå upp så tidigt. puss

Tisdag igen ^



haha men seriööööst

Tisdag (fast typ måndag kväll lixom)

Jag kom och tänka på det, undra hur många som åker in på maria ungdom ikväll? haha vi lär väll få en jävla massa hembrev sen kan jag tänka mig.
inte bra det inte ^

Tisdag

TJA. DET HÄR E MITT FÖRSTA INLÄGG 2008!

1/1-08! haha shitas pomfritas ;) tänk nu är det nya året hära. ett helt år kvar till nästa år. haha. men nu ska man ju ha bestämt sig för vad man ska ha för nyårslöfte, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha. De flesta har typ "ska hitta en pojkvän" men jag har ju redan världens finaste så :) men något ska jag väll komma på. typ inte äta på donken för ofta haha. fast om jag ska vara ärlig så äter jag inte där så jättejätteofta. haha, men jag kan träna mer. fast ska faktiskt få terminskort eller årskort eller nåt på gym av mami så då blir det nog att man tränar faktiskt. Hemma blir det lixom itne att man orkar typ. A men jag ska börja mitt nya liv nu eller nåt. Skit samma hur jag gör, bara det blir bra. huvudsaken är att jag känner mig nöjd med året som gått, sen när året är slut lixom. 2008 ska fanimej bli ett jävligt bra år! ursäkta svordomarna men kan typ inte behärska mig.

klockan e typ fyra nu tror jag.. sitter och ser klipp på youtube ^ haha älska parlamentet, och speciellt Björn Gustafsson. Han är söt och har humor, kan fan inte bli bättre hahaha. Ska titta vidare, ha ett trevligt 2008 gott folk! PUSS


RSS 2.0